Extensiile de par salveaza efectele vizibile ale calamitatilor

Ce podoaba capilara am avut! Par lung, des si blond-stralucitor si matasos pana la mijloc, dar l-am tocat marunt putin cate putin. Mai intai, cand se purta permanent,  am bagat fara mila solutie toxica in parul meu natural, inca netrata chimic si neagresat fizic findca nu mi-a spus nimeni ce inseamna asta.

Fiind lung si des, nici spiralat nu a stat, s-a si ars. Varfurile (cam 10 cm de par) erau arse complet. A trebuit sa le tai cu foarfeca. Nu a trecut nici o saptamana cand cineva “binevoitor” mi-a recomandat sa ma vopsesc blond-platinat sa seman cu o actrita. Era prea mult pentru parul mea, care s-a mai ars o serie. Apoi  mi s-a spus ca blondul platinat ma albeste la fata de parca as fi bolnava si rosu mi-ar mai da putina culoare. Peste pudra decoloranta care mi-a injumatatit parul fragilizat, am pus vopsea roscata.

Ma aflam in perioada aceea nefasta in care femeia crede ca daca isi vopseste sau tunde parul si isi cumpara haine, isi rezolva problemele. Regret si acum modul in care mi-am traumatizat parul pentru nimic! Mi s-a spus ca negrul ar contrasta miraculos cu ochii mei albastri-verzi si am incercat-o si pe asta, plus ca imi chinuiam parul pe moate in fiecare seara ( sa pot dormi cu ele, dar imi retezau mereu mereu din lungime). Am pierdut 55 de cm lungime de par si jumatate din volumul acestuia.

-Unde iti este parul acela frumos, era intrebarea care ma distrugea?

Vedeam cu ochiul liber si eu ce i-am facut si daca nu ar fi aparut extensii par natural ieftine si frumoase pe piata nu stiu ce as fi facut? Mi-au placut produsele (aspectul, culorile, sistemul de prindere) cum am intrat in magazinul Lysee.ro, m-a paralizat insa frica de pret. Dac ar fi costat o avere avandu-se in vedere ca erau din par de calitate Remy (adica 100% natural, netratat fizic si chimic), ce ma faceam?

Pe masura ce analizam produsele, preturile, sistemul de livrare si posibilitatile de consiliere gratuita, mi-am dat seama cat de mult ajuta ei femeile care vor par lung si frumos. Extensiile clip-on puteau fi puse la domiciliu de catre o prietena buna sau de catre cea care le-a comandat,iar transportul era asigurat gratuit. In plus, ele puteau fi scoase de cate ori se dorea acest lucru. Se apropia nunta sorei mele si ocupata cu pregatirile si cu ajutorul oferit, am uitat de extensii. M-am trezit in ultima saptamana si atunci am plasat comanda. In 48 de ore le-am primit acasa si am reusit sa le montez singura. Am verificat daca vor pica din par sa nu patesc vreo rusine la nunta celei mai dragi fiinte.

-Ce ai facut, de si-a revenit parul? Ce tratament fabulos ai utilizat, ma intrebau mirate domnisoarele de onoare si aproape toate femeile amatoare de par lung.

Mi-am dat seama cu bucurie ca extensiile nu se distingeau de firele de par suport, deci investitia meritase. Cu 310 lei imi pusesem la loc 50 de cm de par de culoare blond-caramel si eram mai pregatita ca oricand de petrecere!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *