AVBS iti CREDITeaza AFACEREA!

De cand ma stiu mi-a placut sa prajituresc. Cred ca a fost o pasiune pe care am mostenit-o de la mama mea caci si ea adora sa faca prajituri si vreau sa va spun ca face cele mai bune prajituri pe care le-am mancat vreodata. Mereu i-a placut sa faca prajituri si si-a dorit foarte mult sa isi deschida o cofetarie cand era tanara insa dificultatile financiare au impiedicat-o sa faca ce si-a dorit si a preferat sa se angajeze intr-un cu totul alt domeniu.

Intr-o buna zi insa viata avea sa ne rezerve o mare surpriza. Ni s-a oferit ocazia sa preluam o mica parte din afacerile unui cunoscut om de afaceri din oras si fiind vorba despre o braserie, nu am mai stat prea mult timp pe ganduri. Nu a trebuit sa investesc foarte mult la inceput , angajati am gasit in familie, prajituri si produse de patiserie luam de la cel care am preluat afacerea, bauturile le luam pe baza de contract de la diverse firme, doar pizza si cateva preparate le realizam  acolo. Nu a fost foarte usor sa rezistam pe piata insa odata cu trecerea timpului mica noastra afacere a inceput sa infloreasca si ne-am gandit sa ne extindem afacerea. Ne-am dorit sa avem propriul nostru laborator de prajituri ca sa nu mai fim nevoiti sa impartim profitul cu proprietarii laboratorului insa aceasta investitie necesita foarte multi bani si chiar daca au trecut mai bine de 2 ani de cand avem afacerea nu am reusit sa strangem mare lucru. Si atunci? Aveam nevoie de un credit bancar.

„Visul va triumfa intotdeauna realitatii daca ii acorzi o sansa” Stanisław Lem

Primul pas pentru indeplinerea visului,  planul dezvoltarii afacerii l-am facut cu lux de amanunte. Stim deja ce utilaje ne trebuiesc, cat ne costa inchirierea spatiului, numarul de angajati, costul ingredientelor necesare pentru deschiderea propriului nostru laborator de patiserie. Tot ce ne mai trebuie acum este un credit pentru investitii prin care sa obtinem banii necesari punerii pe picioare a acestui laborator.

La cine apelam pentru un imprumut pentru afaceri?

Intr-o zi am intrat in legatura cu un reprezentant AVBS CREDIT care mi-a zis simplu Viseaza…….obtine cu ABVS! Cu noi vei obtine cea mai buna solutie de creditare pentru afacerea ta!

cea mai bună soluție

AVBS Credit

Cine este AVBS Credit?

Am aflat de la Corina, reprezentatul AVBS Credit de la mine din oras ca AVBS Credit  este o companie de brokeraj care a fost înfiintata in anul 2007 si care in prezent isi desfasoara activitatea pe doua mari planuri. Se ocupa cu intermedierea creditelor prin 25 de instituții bancare si non-bancare din Romania si in plus dezvolta si sistemul de franciza – ofera posibilitatea persoanele care au experienta in domeniul financiar-bancar sa detina o afacere proprie, propria franciza AVBS Credit.

Corina mi-a povestit ca si franciza AVBS Credit din oras s-a deschis in urma unui vis puternic, acela de a avea propria ei afacere. Lucrase ani la rand prin diferite banci si era deja familarizata cu termenii si conditiile bancare si atunci i-a fost destul de usor sa puna pe picioare propria ei „banca”. O institutie care putea sa ajute pe oricine, o institutie care reusea sa aduca intr-un singur loc toate produsele si serviciile de creditare a mai multor banci si institutii bancare avand ca scop comun sa ajute fara alte costuri oamenii sa isi urmeze propriile vise.

M-am imprietenit foarte repede cu Corina, m-a facut sa am incredere in visul meu. Mi-a explicat in detaliu care sunt pasii obtinerii unui credit de investii, ca il putem obtine pe maxim 7 ani , avansul este de 30% iar suma maxima pe care o pot obtine este de 150.000 de euro si trebuie revizuit anual. De asemenea mi s-a spus de la inceput ca va trebui sa punem ipoteca pe un imobil pe toata perioada creditului, costurile si comisioanele ce trebuiesc platite pentru acest credit. M-am bucurat foarte mult si ca nu va trebui sa platesc comsion pentru intermedierea acestui credit catre AVBS si ca nu mai trebuie sa pierd timpul din Banca in Banca pana reusesc sa gasesc conditii bune de creditare la una din ele.

Intr-adevar AVBS iti CREDITeaza AFACEREA!

Acest articol participa la proba cu nr 9 din Spring SuperBlog 2017!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *