Alege-ti cu grija casa ideala

Oferta de imobiliare Sibiu este una vasta, fapt pentru care, daca esti in cautarea unor case noi Sibiu sau apartamente, ai de unde alege.

Daca vrei sa nu mai cumperi o multime de ziare sau sa umbli pe zeci de site-uri, cel mai bine e sa apelezi la o agentie imobiliara. Atat in Sibiu, cat si in alte orase sunt o multime de astfel de agentii gata sa te ajute.

Cand vezi ofertele de case noi Sibiu, nu trebuie sa alegi prima casa care iti iese in cale, ci trebuie sa o alegi pe cea mai potrivita. Cand vezi oferta de imobiliare Sibiu, nu te entuziasma mai mult decat trebuie. O casa care arata bine poate de multe ori sa ascunda lucruri care nu sunt foarte placute.

Iata care sunt cateva dintre cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le iei in calcul cand vrei sa cumperi o casa:

  • Actele de proprietate

Actele de proprietate sunt deosebit de importante. Inainte sa dai banii trebuie sa te asiguri ca totul este in regula din punct de vedere legal. Daca apelezi la o agentie, cei de la agentie vor face acest lucru pentru tine, daca nu, apeleaza la un avocat.

  • Rezistenta casei

Incearca sa verifici si cat este de rezistenta casa. Intereseaza-te in privinta materialelor folosite, in privinta rezistentei fundatiei si in privinta altor aspecte importante.

  • Utilitati

Cand esti interesat de case noi Sibiu, trebuie sa te asiguri ca ai toate utilitatile. Nu cred ca ti-ar conveni sa te muti de la bloc la o casa fara apa, gaz si energie electrica.

  • Subsol

Subsolul este foarte important cand vine vorba de case. Verifica bine subsolul si vezi ca acesta sa fie izolat si lipsit total de umezeala.

  • Locatia

Si locatia conteaza atunci cand vrei sa cumperi o casa. Nu e ca si cum ai sta in chirie. Unii locuiesc o viata intreaga intr-o anumita casa sau intr-un anumit apartament, fapt pentru care locatia este foarte importanta.

Acestea sunt doar o mica parte din aspectele importante pe care trebuie sa le iei in calcul cand iti alegi o casa.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *