Pasta de miere cu propolis Apis Sana de la Complex Apicol Veceslav Harnaj

Va spuneam intr-un articol precedent ca de curand am plasat o comanda online la Complex-Apicol.ro in care am achizitionat miere poliflora. Pe langa mierea poliflora am adaugat in comanda si un produs foarte bun, sanatos o pasta de miere cu propolis Apis Sana

Propolisul cuvant ce vine din limba greaca si care inseamna „partea dinaintea cetatii”; este  cel mai puternic medicament antiinfectios cunoscut pana in prezent iar in stup propolisul joaca  rolul de paza impotriva intrusilor care transforma stupul intr-o cetate veritabila.

pasta-de-miere-cu-propolispropolis

Ingrediente: Miere, propolis 2%.

Mod de administrare: 3 lingurite dupa fiecare masa principala.

Acest produs miraculos este foarte bun pentru combaterea durerilor de gat, pentru calmarea tusei si durerii, enteritei, pentru vindecarea infectiilor virale la nivelul intestinului, colitelor acute si cronice. De asemenea se foloseste si pentru hipertensiune arteriala, nefrite, menopauze, prostata, adenomului de prostata, cancer, oboseala cronica, pentru combaterea microbilor,vindecarea  ranilor, degeraturilor, eczemelor infectioase, radiatiilor si in cazul sangerarilor gingivale.

Aceste amestec dintre miere si propolis este foarte eficient pentru cresterea eficientei fizice si imunitare, are proprietati antibacteriene, poate preveni infectiile tractului respirator si ale urechii, contribuind cu succes in ameliorarea simptomelor unei gripe sau unei raceli.

Propolisul este un un amestec de substanţe vindecătoare, adunat din mugurii şi de pe scoarţa mestecenilor, a sălciilor, , a plopilor, a castanilor, a frasinilor, a aninilor şi ale altor specii de pomi fructiferi. Doar albinele stiu cum sa dozeze acest elixir al vietii, cum sa il combine si sa ii dea o compoziţie unitara la final, astfel incat  diferite tipuri de propolis culese din diverse regiuni ale lumii ajung sa aibă proprietăţi practic similare,pentru noi oamenii ramane  o enigma cum acest lucru este posibil.

Mierea propolizata de la Complex Apicol Veceslav Harnaj este un medicament natural, dulce, adorat de copii, un aliat de nadejde pentru parinti in lupta impotriva bolilor de sezon.

Voi ati incercat Pasta de miere cu propolis Apis Sana?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *