Mierea poliflora Apis Felix de la Complex Apicol Veceslav Harnaj

Mierea de albine, cel mai dulce medicament, este un aliment sanatos care nu trebuie sa ne lipseasca din camara mai ales in sezonul rece. Mierea,  este folosita ca indulcitor natural cat si ca medicament pentru tratarea diverselor afectiuni ale rinichilor,ca si energizant, antibacterian (omoara bacteriile si inhiba stafilicocii la fel ca un antibiotic) si ofera sanatate intregii familii.

De cand am devenit mamica am avut grija ca mierea sa nu ne lipseasca nici macar o zi din casa deoarece este o sursa naturala de vitamine si minerale, vindeca si dezinfecteaza ranile si este un aliat puternic impotriva bolilor mai ales in sezonul rece cand ne confruntam adesea cu raceli si viroze puternice.

De curand la recomandarea unei prietene am comandat pentru prima data online miere poliflora Apis Felix de la complex-apicol.ro.E mi-a zisa ca mierea comercializata de Complex Apicol Veceslav Harnaj este un produs 100% romanesc si este de calitate superioara si mi-am dorit si eu sa o incerc.

miere

De pe site-ul Complex-Apicol am putut sa aflu ca mierea poliflora este cea mai cunoscuta dintre toate tipurile de miere care exista pe piata si are proprietati anti-inflamatoare cicatrizeaza si calmeaza ranile, zgarieturile si arsurile avand efect emolient pentru piele. Mierea contine un complex de vitamine precum: B1(tiamină),B2 (riboflavină) ,B3, B5, B6(piridoxină)  si C si minerale precum: cupru, iod si zinc. Aceste vitamine si minerale ajuta in cresterea si dezvoltarea armonioasa a celor mici si pentru revitalizarea organismului persoanelor mai in varsta

Mierea este un produs natural oferit cu generozitate de albine din nectarul florilor si este folosit in gospodarie  ca principala sursa de vitamine si minerale , ca si indulcitor natural,medicament, nutrient excelent produs natural antibacterian ,laxativ natural antimicotic si antioxidant, laxativ natural.

Mierea poliflora Apis Felix este provenită in urma prelucrarii unui amestec de nectar de la diverse florile de la mai mai multe specii de plante este lichida, foarte buna la gust cu o aroma deosebita este naturala si are o culoare inchisa-rosiatica.

In gospodaria noastra folosim aceasta miere ca indulcitor pentru ceaiuri si le dam celor mici in fiecare zi cate o lingurita de miere pentru o buna crestere . recomand mierea Apis Felix tuturor celor care isi doresc o miere curata, gustoasa si 100% naturala, un produs autentic romanesc care a castigat de-a lungul timpului medalii de aur si bronz la diferite competitii importante.

Voi ati incercat mierea Apis Felix de la Complex Apicol Veceslav Harnaj?

 

Un răspuns la „Mierea poliflora Apis Felix de la Complex Apicol Veceslav Harnaj”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *