Adio, dar raman cu tine!

Stiti cu totii ca am o mare slabiciune pentru concursuri si pentru scris articole pe blogul personal. Ador sa scriu articole si in acelasi timp sa particip la concursuri si daca pot sa le fac pe amandoua odata de ce nu as face-o?

Ei bine, a facut acest lucru, am imbinat placerea de a scrie cu concursurile, am participat la concursurile de blogging alaturi de bloggeri foarte buni si din fericire pe langa o frumoasa experienta am castigat si cateva premii valoroase si utile, ins acel mai mult m-am bucurat pentru ca am reusit sa am auto depasesc si sa vad de ce sunt capabila. In plus, ma uit la mine ca vad altfel greselile pe care le fac si imi este mult mai usor sa scriu un articol decat inainte. Se spune ca perseverenta este arta succesului si se pare ca a avut efect si desupra mea. Am participat timp de 2 luni la un adevarat maraton de blogging , am reusit sa ajung pana la capatul competitiei fara nici o penalizare cu note destul de bune fiind la prima participare si vreau sa spun ca sunt mandra de ce am realizat avand in vedere mediul in care le-am facut si timpul scurt avut la dispozitie.

Este foarte greu sa reusesti sa faci fata atunci cand ai acasa 2 copii mici de varsta amandoi si un sot care nu-ti intelege pasiunea si nu te sprijina in ceea ce faci. Am avut perioade de timp in care am vrut sa renunt definitiv si irevocabil la blogging insa numai gandul de a o face imi provoaca o imensa durere in suflet. Bloggingul face parte din mine, din felul meu de a fi si chiar daca voi fi nevoita sa renunt intr-o buna zi la aceasta mare pasiune cu siguranta voi regreta mereu aceatsa decizie pana atunci Adio, dar raman cu tine frumoasa mea pasiune!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *