Buna dimineata

Buna dimineata prieteni dragi!

Ce faceti in aceasta superba zi de 21 Decembrie?

V-ati baut cafaluta? Apropo de cafea ,voua cum va place cafeaua simpla, neagra, cu zahar cu frisca sau cu diverse condimente?

Eu am gasit pe la bucatarie un pliculet de condimente pentru cafea cred ca sunt  de la marca La Fensta si astazi am de gand sa le incerc, numai sa ma lase bebe sa fug sa mi o prepar si sa o beau linistita pana nu se trezeste toata echipa, as putea sa spun vise taica vise!! Bebe s-a culcat la loc insa nu ma indur sa plec la bucatarie pana nu reusesc sa termin ce mi-am propus caci daca se trezeste Andrei nu o sa ma mai lase sa fac nimic. Sunt trezita de la ora 4.30 de dimineata si de atunci tot muncesc cu drag si spor sa fiu gata la timp.

Off tare mult am avut de munca saptamanile astea. Acum parca ma vaiet, opare cine sa ma mai inteleaga? Acum vreau sa am de munca, acum simt ca nu mai pot si imi vine sa renunt la tot si la toate si sa iau o bine meritata pauza .

Simt deja miros de cafea ,semn ca s-a trezit sotul si si-a pregatit cafeaua! Ce pacat ca nu ma sprijina cat de mult mi-ar fi prins o vorba buna acum ,altfel as fi muncit in continuare si m-as fi bucurat impreuna cu ei cu familia mea, si mai mult de beneficiile muncii mele.

Vai cat de bine miroase , nu cred ca mai rezist tentantiei de a merge la bucatarie sa-mi primesc si eu dreptul meu de liniste din zi. Abia astept sa o savurez asa ca Cafeluta mea iubita/Nu mai stau nici o clipita/ Vin la tine de indata/ Sa te savurez pe toata!

Am inceput sa vorbesc in versuri.

Va pup!

O zi frumoasa sa aveti!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *