Ce este dragostea?

Ce este dragostea?

Cu totii ne-am pus aceasta intrebare cel putin o data in viata noastra.

Nu stiu cum as putea sa definim mai bine aceasta traire, aceste sentimente frumoase care ne creeaza o stare de bine care ne face fericiti!

Iubim cu totii macar o data in viata, desi dragostea difera de la caz la caz de la persoana la persoana.

Exista dragoste de mama cand simti ca poti muta muntii din loc si ai face orice ca sa le fie bine copiilor tai, dragoste pentru barbatul sau femeia iubita cand simti ca ai fluturi in stomac si inima iti bate in piept foarte tare si simti ca o ia la galop. De asemenea exista dragostea de frate care este foarte puternica si pune stamanire pe noi caci sangele apa nu se face si luptam sa avem grija unii de altii.

Si nu in ultimul rand exista dragoste pentru oameni, pentru frumos, pentru anumite obiecte preferate, animale preferate.

De cele mai multe ori dragostea aceasta profunda ne face sa suferim enorm.

Cand vorbim despre dragostea pasionala dintre un barbat si o femeie apar cele mai multe deceptii din dragoste atunci cand aceasta nu este impartasita si de multe ori asemenea deceptii ajung sa se termine in mod tragic daca nu sunt tratate sau depasite la timp.

Nu putine cazuri am intalnit printre cunoscuti care au avut nevoie de ingrijiri medicala pentru a trece peste acestea. Este insa foarte important ca atunci cand avem probleme sa recunoastem acest lucru si sa cerem ajutor specializat inainte ca caeasta situatie sa degenereze si sa se agraveze.

Referitor la dragostea pentru copii pot spune ca avem menirea de a exagera uneori, tindem din prea multa dragoste sa ii sufocam pe cei dragi sau sa le refuzam anumite placeri nevinovate care noua ni se pare ca nu se cuvin. Dar oare cum o sa ne dam seama de acest lucru, cum vom afla ce e bine si ce rau?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *