Zambetele sunt sarutarile sufletului!

Ce poate fi mai frumos decat un zambet sanatos? O persoana fericita e mereu cu zambetul pe buze, emana energie pozitiva si raspandeste fericire in jur.

Dar ce ne facem cand zambetul nostru are de suferit?

Ne face sa ne pierdem increderea in sine si sa evitam sa mai „iesim in lume” cu capul sus.

Ca sa evitam sa se intample lucrurile acestea trebuie sa ne ingrijim de dantura noastra,de sanatatea noastra.

Stiu ca multi dintre noi inclusiv eu, avem o teama mare fata de dentist, de parca acolo e BAU BAU si in loc sa ne faca un bine, lui ii face placere sa ne chinuiasca.

Din experienta mea va spun ca am intalnit si astfel de dentisti pe care nu-i interesa deloc de starea mea de spirit si de fobia mea fata de dentist, pentru ei conta doar sa-si faca ei treaba , chiar daca eu urlam de durere.

Dar toate astea au trecut in momentul in care am gasit un cabinet  profesional unde am intalnit oameni de calitate, aparatura profesionala, cabinete frumoase si prietenoase, materiale de calitate.

In primul rand am pus accent pe oameni pentru ca ei au reusit sa ma faca sa inteleg ca ei sunt acolo sa ma ajute, ca eu sunt destul de mare si pot sa-mi inving teama de dentist, ca aparatura poate fi prietenoasa si ca nu o sa ma doara interventia.

LogoCrisSmileBUN10437767_353355518167644_7800856458365816526_n

 

La aceasta minunata clinica mi-am facut un detartraj si apoi un implant dentar.

Din cauza ca nu am ajuns pe maini bune de la inceput, o parte din dantura mea nu a mai putut fi salvata si de asta s-a ajuns la implant.

Am ezitat initial sa recurg la aceasta metoda dar m-au convins prietenii mei sa merg la Criss Smile ca sigur aici voi primi toate informatiile de care am nevoie si imi voi redobandi zambetul care apus inainte de vreme.

Asa ca mi-am facut o programare la telefon 021.423.00.72 sau 0723.918.404 si m-am prezentat in Str. Malcoci Nr. 2, bloc 36, sc. B, ap. 59, Bucuresti, sector 5, Bucuresti pentru un consult de specialitate. In timpul consultului am discutat cu medicul si mi s-au prezentat toti pasii care trebuiesc urmati, mi s-a facut planul de tratament plus devizul de plata. Am capatat incredere in medic, m-a asigurat ca nu o sa ma doara, ca toata aceasta procedura este pentru binele meu si ca merita sa investesc in sanatatea mea si sa fiu fericita.

Totul a decurs ca la carte, programarile au fost la ora stabilita, medicii la dispozitia mea, cabinetele curate si ingrijite, aparatura profesionala de buna calitate, produsele folosite de buna calitate. Si DA nu a durut deloc, ma duceam de drag de fiecare data iar cand am vazut rezultatul final, am fost cea mai fericita!

Ce parere aveti?

1739_1_2

Zambetele sunt sarutarile sufletului! Si Criss Smile te ajuta sa ai grija de zambetul tau !

 

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *