Vivat Familia – Ajutorul de nadejde la casa omului!

Urasc birocratia de cand ma stiu si fara sa vreau am mereu parte de ea fie ca e vorba de plata unei amenzi sau a unui impozit fie ca e vorba de un consult de specialitate, mereu trebuie sa asteptam pe coridoare, sa ne intalnim cu oameni mai putin prietenosi pe care ii ‘deranjezi’ de la cafea si in loc sa rezolvi din probleme ajungi acasa cu dureri de cap.

Locuiesc intr-un micut oras din judetul Arges. In Curtea de Arges nu ai prea multe posibilitati in ceea ce priveste distractia si nici in ceea ce priveste medicina.

Nu avem decat cativa medici care pentru fiecare banala raceala nu stiu altceva decat sa recurga la antibiotice sau la un tratament clasic care vindeca candva populatia si lasand la o partea asta trebuie sa respectam si noi birocratia chiar daca suntem in Provincie, trebuie sa sunam inainte sa ne facem programare, sa asteptam pe coridoare sa ne vina randul din cauza unei erori de calculator ETC.

Dar ce ne facem atunci cand ne imbolnavim? Boala nu vine anuntata si nu are nevoie de programare si nici un program prestabilit, boala vine si te ia prin surprindere la orice ora din zi sau din noapte.

Noroc cu farmaciile independente  care au un program prelungit personal specializat gata sa te ajute cu zambetul pe buze la orice ora din zi sau din noapte.

Am apelat adesea la ajutorul farmacistului de serviciu si intotdeauna am fost multumita de rezultat.

Mai ales ca aici am aflat si despre trusele Vivat Familia 8 la numar , cate una pentru fiecare sezon.

Am avut nevoie zilele trecute de medicamente pentru raceala, am dat fuga la farmacie si am primit trusa de iarna care cuprinde  setul de produse adaptat nevoilor mele si celor dragi mie, pentru aceasta perioada. Produse atent selectionate de specialisti, pe care ar fi bine sa le ai in casa pentru ca cine stie. In plus, le gasesti la preturi mereu avantajoase.

Gasesti  Vivat Familia in 3 farmacii din Curtea-De-Arges, judetul Arges .

La nivel national, 700.000 de oameni interactioneaza cu Vivat saptamanal. Interactioneaza si tu!

Atunci cand esti pe strada, uita-te dupa o farmacie independenta, semnalizata Vivat. Acolo gasesti trusa Vivat – setul de medicamente, adaptat nevoilor tale si celor dragi tie, in functie de sezon. Uita-te pe pagina numita campanii, sa vezi ce ti-ar putea fi de folos chiar acum.

Recomand cu incredere Vivat Familia – Din grija pentru familie! ca orice mama si sotie imi doresc ce e mai bun pentru familia mea si Vivat Familia este cu siguranta ajutorul meu de nadejde de fiecare data cand am nevoie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *