Vaporesso – Brandul preferat al vaperilor

Mai sigura ca cea traditionala, tigara electronica nu contine substante cancerigene sau agenti periculosi care dauneaza grav sanatatii. Datorita faptului ca are in compozitie e-lichidul pe baza de apa distilata, glicerina vegetala, nicotina si desigur arome care sunt testate pentru a oferi publicului o experienta inedita, aceasta a ajuns sa fie din ce in ce mai cumparata. Tot mai multi utilizatori iau in calcul aceasta alternativa care nu genereaza mirosurile neplacute care se imbiba in haine si care se simte instant de catre nefumatori. Stiai ca o tigara cu tutun include pana la 4000 de substantenocive (gudronsimonoxidin de carbon) care afecteaza in principal organelle interne?

De Craciun alege un cadou care iti va schimba viata in bine

Spre exemplu, poti opta pentru un kit de tigara electronica care te indeparteaza de anumite riscuri pe care tigara clasica le provoaca prin arderea substantelor nocive. Tot mai multi adepti sustin ca un model electronic este ecologic in sensul ca nu polueaza mediul fiindca nu scoate fum si nu arde. Mai mult,daca alegi un kit de tigara electronica, componentele sale sunt usor reciclate: bateriile le duci la un centru dedicat care le colecteaza,atomizatorul il pui la metale si cartusul la sectiunea de material plastice. Intelegi acum cat de avantajos este sa iti cumperi un model electronic pe care nu poti sa il arunci pe strada.

Chiar daca unele cercetari sustin ca tigarile moderne pot declansa din nou dependenta de nicotina, s-a ajuns la concluzia ca ele elimina acest viciu si dupa cateva luni fumatorul nu mai simte nevoia sa inhaleze acele substante pericoloase ale tigarii clasice. Descopera acele branduri premium de vape disponibile la Voore. si vezi ca exista solutii reale care te ajuta sa iti depasesti singur unele obsesii legate de tutun. Un motiv in plus de a te indrepta spre un kit de tigara electronic este acela ca ai la indemana posibilitatea de a opta pentru arome fructate sau mentolate. Prin aceasta cale esti sigur ca dai uitarii tutunul, iar plamanii tai respire maiusor. Ai grija de sanatatea ta si a celor din jur, alegand sa lasi deoaparte viciul tigarii clasice deoarece aburii celei electronice sunt inofensivisi nu ii deranjeaza pe ceilalti.

Stiai ca tigara electronica ajuta si la detoxifierea organismului?

Aceasta cura de detox incepe cu o tuse frecventa prin care plamanii tai incep sa elimine substantele chimice care s-au acumulat inca de cand ai inceput sa fumezi. Vapand, observi ca tebucuri de energie mai multa si simti ca poti sa fii mai dynamic deoarece ai eliminate prin tusea anterioara acele 4000 de substantetoxice. Incepe sa te motivezi de unul singur si sa comanzi de pe site-ul Voore un kit VaporessoXros ultra-modern, format din 4 componente si un manual de utilizare pentru o experienta inedita in fiecare zi. Kitul prezinta un sistem de reglare al fluxului de aer in partea laterala a bateriei, iar incarcarea sa se realizeaza cu un cablu USB.

Economiseste banii si bucura-te de un stil de viata sanatos cu un kit de tigara electronica de la Voore!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *