3 motive pentru a cumpăra căzi pe colț

Amenajarea băii este o activitate costisitoare, nu doar din punct de vedere financiar, ci şi din perspectiva timpului.

Selectarea corectă a obiectelor sanitare, astfel că baia să fie şi funcțională, şi plăcută din punct de vedere estetic este o activitate provocatoare, ce trebuie tratată cu maximum de responsabilitate. În rândurile următoare ne-am propus să discutăm despre căzi de baie, mai exact despre cada pe colţ. Acest obiect sanitar a reușit să capteze atenția amatorilor de confort şi bun-gust. Iată trei motive care să te determine să îi acorzi mai multă atenţie.

Cada pe colţ transformă baia într-o sesiune de SPA

Trebuie să recunoaştem că, dintre toate tipurile de căzi baie, cada pe colţ este soluţia care furnizează spaţiu generos de îmbăiere. Este adevărat că nu poate fi integrată în băile cu deficit de spaţiu, dar este la fel de adevărat că baia în care este montată capătă un aspect distins. Ritualul băii se transformă într-o activitate relaxantă, plăcută. Spaţiul generos de îmbăiere permite atât persoanelor cu construcţie mică, cât şi celor cu construcţie solidă să se bucure de aceeași plăcere ridicată în timpul utilizării.

Cada pe colţ are estetică ridicată

Dacă nu ai inspiraţie, verifică selecţia de căzi de baie pe colţ de la NeaKaisa, şi vei avea  surprize plăcute. Piesele disponibile în acest magazin sunt moderne, durabile, rezistente şi contribuie la crearea unui ambient modern, cosmopolit, uşor de apreciat. Poţi descoperi căzi pe colţ cu linii suple, realizate din acril sanitar cu proprietăţi excepţionale. Poţi alege dintre căzile asimetrice care contribuie la realizarea unui decor romantic şi rafinat sau poți selecta o cadă pe colţ ovală, care asigură spaţiu de baie generos şi îmbogăţeşte prin designul modern orice încăpere cu spirit urban.

Cada pe colţ este o investiţie pe termen lung

Cum am precizat de la început, amenajarea băii presupune investiţii financiare considerabile aşa că este recomandat să te orientezi către piesele durabile, atemporale, realizate de producătorii consacraţi. Căzile pe colţ produse de Besco, Ideal Standard, KolpaSan sunt câteva dintre soluţiile demne de luat în seamă. Modelele selecţionate sunt realizate din materiale speciale şi sunt tratate antialunecare. Multe dintre piesele disponibile online vin cu tratamente care asigură curăţare facilă. Garanţia lungă furnizată de producător reprezintă o certitudine a calităţii ridicate.

Acestea sunt doar trei motive care să te determine să acorzi mai multă atenție căzilor pe colţ. Înainte de a lua decizia finală, fă exerciţii de imaginație. Cum va arăta baia ta?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *