Vacanța perfectă la mare la Argisht Partez

Familie cu 5 membri din care 3 copii de 9, 7 respectiv 1 an căutam vacanța perfectă la mare pentru sezonul estival 2023. Așa ar suna anunțul nostru postat pe grupurile de pe rețelele sociale. Însă anul acesta, nu mai este cazul să mai căutam vacanța perfectă deoarece am găsit exact ce aveam nevoie . O vacanță all inclusive, cu cazare într-un apartament de lux, mâncare bună și diversificată, cu distanță mică până la plajă,cu loc de parcare asigurat, șezlonguri și prosoape incluse și diverse activități pentru cei mici, 4 piscine , 2 pentru cei mici și 2 pentru adulți pare a visul oricărei familii cu copii. Din fericire am găsit toate acestea la Hotel Argisht Partez din Bulgaria. Sincer îmi doresc tare mult o vacanță adevărată în care să mă pot relaxa și eu, o vacanta pe care să ne-o putem permite și să ne simțim bine.

Tare mult mi-ar fi plăcut să deținem un astfel de apartament la mare și să mergem ori de câte ori vrem la malul marii. Atunci când am făcut rezervarea pentru vacanța din vară am văzut că sunt puse la vânzare câteva apartamente de lux. Cu siguranță un astfel de apartament e visul oricărei persoane.

Pentru cine își dorește o Vacanță luxoasă Nisipurile de Aur,cu siguranță complexul Argisht Partez este locația ideală.

Argisht Partez este un complex construit in stil sumerian, format din studiouri și apartamente de lux de una sau două camere.

Este situat într-o zonă cu plaje aurii și palmieri, oferind o experiență exotică și romantică. Complexul are o gamă largă de facilități, inclusiv piscine exterioare extinse și apartamente spațioase care oferă un sentiment de calm și confort.

Numele complexului, „Argisht Partez”, se traduce ca „Parcul regelui Argisht” și face referire la regele Argisht I, conducătorul statului Urartu din sud-vestul Asiei în perioada 786-764 î.Hr. Complexul are 11 intrări principale și o suprafață mare de 10.000 m2 acoperită cu un parc verde.

Argisht Partez este, de asemenea, câștigător al Luxury Property Awards 2017, fiind desemnat cel mai bun complex de apartamente de lux de pe litoral din Bulgaria. Cu servicii bune și experiență profesională a angajaților, complexul promite o vacanță de neuitat în mijlocul unei oaze verzi și a plajelor aurii.

Argisht Partez face parte din Parcul Natural Nisipurile de Aur. Parcul Natural Nisipurile de Aur este o arie protejată din Bulgaria, situată pe coasta Mării Negre, la nord de Varna. Este cunoscut pentru plajele sale aurii și pentru frumusețea naturală a zonelor protejate, inclusiv a pădurilor de pini, fag și stejar și a dunele de nisip. Complexul Argisht Partez este situat într-o zonă de coastă a parcului și oferă oaspeților săi acces ușor la plajă și la natura înconjurătoare.

Este adesea ales că destinație perfectă de vacanță de familiile cu copii deoarece complexul oferă facilități și servicii care sunt potrivite pentru cei mici. De exemplu, piscinele exterioare sunt o modalitate excelentă pentru copii de a se distra și de a se răcori în timpul zilei, iar parcul verde din complex oferă o oază de relaxare și de joc pentru întreaga familie.

Apartamentele spațioase sunt o altă caracteristică a complexului care poate fi atractivă pentru familiile cu copii, deoarece pot oferi spațiu suficient pentru a se simți confortabil și a se bucura de vacanță împreună. Pentru familia noastră de 5 membri ,un astfel de apartament a fost salvarea noastră, la alte unități de cazare am fi avut nevoie de 2 camere și nu aveam cum să ne separam de cei mici.

De asemenea, complexul poate oferi servicii de îngrijire a copiilor și activități pentru copii, astfel încât părinții să poată avea timp liber și să se relaxeze în timp ce copiii se distrează în siguranță. În concluzie, Argisht Partez poate fi o opțiune excelentă pentru familiile cu copii care doresc să petreacă o vacanță la mare de neuitat.

Noi am ales complexul Argisht Partez în primul rând pentru că oferă o gamă largă de facilități și servicii pentru copii, astfel încât aceștia să se simtă confortabil și să se distreze, iar noi părinții să ne putem bucura de timpul liber să ne relaxăm la piscină, la saună,masaj.

Complexul Argisht Partez ne asteaptă să ne bucurăm de o experiență All Inclusive Hotel cu parcare Nisipurile de Aur, de neuitat.

Vacanța perfectă la mare, așteaptă-ne că venim!

Acest articol a fost scris pentru proba cu numărul 6 din Spring SuperBlog 2023.

fuzzy

Vacanta perfecta pentru o familie cu 5 membri si 3 copii in varsta de 9, 7 si 1 an, poate fi aici la Complexul Argisht Partez din Nisipurile de Aur, Bulgaria. Exista ceva pentru toata lumea, iar oaspetii vor fi tratati cu cea mai mare atentie si rasfat. Aici veti gasi relaxare si distractie pentru intreaga familie si veti gasi experienta perfecta de vacanta cu toata lumea!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *