Uniformele medicale sunt foarte importante!

Intotdeauna mi-au placut oamenii in uniforma si mi-am dorit sa ajung sa port si eu una cand voi fi mare. Cand eram copil aproape ca uram uniforma de la scoala pe care eram nevoita sa o port zi de zi insa uniroma cadrelor medicale, uniforma militara imi facea mereu cu ochiul si ma indemna sa visez.

Din pacate nu am ajuns sa port o uniforma militara si nici sa port halate medicale, viata a avut pentru mine altceva pregatit insa nu ma pot plange, fac ceea ce imi place si fiecare om are menirea lui in viata.

Uniforma insa inspira respect, profesionalism si incredere este eticheta care face diferenta dintre un om obisnuit si un specialist intr-un anumit domeniu.

Cadrele medicale, persoane foarte importante in viata noastra!

Nu am devenit doctor insa am nevoie de servicii medicale! Desi nu am fost o fire foarte bolnavicioasa am luat contact inca de mica cu cadrele medicale. Pot spune chiar ca am ramas traumatizata de vesnicul halat alb din spital, de asistentele care veneau mereu sa ma intepe cu injectiile lor mari si dureroase. Nu imi placea sa merg la doctor insa uneori nu ai incotro.

De cand sunt mama merg mai des la doctor. Si desi nu imi place sa recunosc aleg de cele mai multe ori sa merg la privat in detrimentul spitalelor de stat.

La spitalele private atat medicii cat si asistentele poarta bluze medicale cu imprimeuri ,au aparatura performanta si se poarte foarte frumos cu cei mici.  In plus programarile se respecta si cei mici nu se plictisesc. Sunt foarte multe atuuri pe care le au centrele medicale private . Mi-as dori ca intr-o buna zi si spitalele de stat sa adopte aceeasi stategie. Mai trebuiesc facute multe investitii insa si trebuie schimbata si mentalitate de a face totul pe stil vechi. Chiar daca albul este o culoare pura, se curata foarte usor si se poate dezinfecta cu usurinta se poate renunta foarte usor la ea in detrimentul unor culori mai vesele si mai usor de acceptate de catre pacienti. Copiii in general se sperie de halatele albe, de doctorii si de asistentele dure care nu stau prea mult la discutii . Sunt momente in care fiecare secunda conteaza si nu e timp de pierdut in acest domeniu insa o vorba dulce mult aduce si de multe ori pentru unii pacienti poate fi chiar ultima.

Le recomand spitalelor de stat sa apeleze si ei la un magazin online de costume medicale si echipamente de lucru, sa instruiasca cadrele medicale si sa ajungem si noi sa avem un sistem medical demn de invidiat asa cum este si peste hotare.

De unde se pot cumpara costume medicale si echipamente de lucru de calitate si la preturi bune?

Sunt multe magazine ce pot oferi echipamente de lucru si costume medicale la preturi bune insa ehalate.ro face mai mult de atat. Acets magazin online personalizeaza, vinde si ofera clientilor sai produse la calitate la preturi bune. Nu ma credeti? Incercati si voi sa le cereti o oferta si veti vedea ca am dreptate. Ce mai ezitati!

Acest articol participa la proba cu numarul 16 din SuperBlog 2018.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *