Diverse generații, același vis american cu Vacanțe Speciale

O pup pe frunte, o imbratisez si ii promit ca o sa fie totul bine. Nici nu ar avea cum sa dea gres atata timp cat totul este aranjat de Work and Travel Vacante Speciale.

Nu este nici prima nici ultima care isi va urma propriul vis american. De acum granitele se deschid cu noi oportunitati pentru ea. Desi va munci in tot acest timp cat va fi plecata, va castiga bani, experienta si se va intoarce acasa cand vacanta de vara se va sfarsi cu un intreg bagaj de cunostinte, va castiga prieteni si se va maturiza frumos. Sunt sigura ca ii va prinde bine. Imi va lipsi foarte mult ce-i drept, imi este cea mai buna prietena si este sora mea mai mica.

Desi este abia in anul 2 de facultate la zi, a primit cu bucurie vestea ca va traversa mari si oceane pentru a ajunge in America, tara tuturor posibilitatilor, tara in care se va transforma dintr-o adolescenta timida intr-un adult de succes. Datorita programului de schimb cultural internațional al Departamentului de Stat al SUA Work and Travel USA se va numara si ea printre cei norocosi care vor atinge cu mana visul american.

Anul acesta isi va petrece vacanta de vara muncind cu drag si spor pe meleaguri straine, va lucra ca receptioner la un hotel de renume dar va avea si timp suficient ca sa se distreze. Programul de lucru pe care il va avea ii va permite sa viziteze principalele obicetive turistice, muzee iar serile si in week-end se va putea distra in voie cu colegii ei si cu noi prieteni pe care sunt sigura ca si-i va face.

New York -un vis devenit realitate cu CND Turism!

Sa ajungi in cel mai populat oras din Statele Unite ale Americii cu doar o taxa de inscriere in programul Work and Travel de 50$ nu este doar un vis! Totul depinde doar de tine, trebuie sa iti doresti cu adevarat! Sora mea cea mica a visat, a aplicat si a fost selectata de CND TURISM- Vacante speciale pentru a zbura vara viitoare catre New York.

Pasionata de arhitectura, de peisajul urban, isi doreste sa viziteze New York-ul cat va fi plecata.

Si-a pus deja pe lista cateva obiective turistice pe care le va vizita. Pe lista ei se afla The Bronx, casa echipei de baseball New York Yankees unde se afla si stadionul Yankee Stadium. De asemena vrea sa ajunga neaparat si la cea mai mare gradina zoologica ce se afla in interiorul uniui oras din SUA.  Bronx Zoo se intinde pe o suprafata de 107,2 hectare si detine peste 6000 de animale. Tot aici a luat nastere si cultura rap si hip hop atat de cunoscuta in intreaga lume.

Manhattan este centrul financiar si nucleul orasului New York unde se regasesc marea majoritate a zgarie norilor din New York, precum Central Park. Aici se afla sediile mai multor corporatii, universitati si mari centre comerciale.

Doritoare sa invete cat mai multe lucruri despre cultura americana va ajunge sa colinde cartierele din Brooklyn unde va face cunostiinta cu cartierele sale distictive, diversitatea sa etnica, sociala si culturala In plus se va putea bucura de mare si de soare pe Coney Island, o plaja foarte mare si curata cu nisip fin.

Beneficii program Work and Travel

Nu oricine poate beneficia de sansa de a vizita America rapid si sigur fara prea mult efort! Insa daca este student la zi la o universitate acreditata, de stat sau particulara si iti doresti sa iti petreci vacanta de vara in America poti aplica si tu la program.

Ai sansa sa iti imbunatatesti limba engleza, sa inveti lucruri noi in urma schimbului de experienta.

Viata ta se va schimba radical intr-o perioada de 4 luni. Vei fi angajatcu contract de munca de o companie din SUA, vei beneficia de extinderea interactiunii comerciale,intelegerea culturii de business,  imbunatatirea cunoastintelor intr-o companie globala, castigarea experientei de munca internationala. Tu trebuie doar sa aplici pentru program sa iti faci bagajul caci de finantarea programului se ocupa BRD prin Creditul Work and Travel, CND TURISM te va ajuta sa obtii finantarea necesara.

Acestea sunt doar cateva din avantajele Work and Travel. Ideea este foarte simpla, iti place sa calatoresti, vrei sa muncesti si sa te faci remarcat peste hotare? Este sansa ta , pleaca in vacanta cu Work and Travel si nu vei regreta.

î m p r e u n a   s p r e   A m e r i c a …

u n   p r o g r a m   j o s   p a l a r i a ™

Acest articol participa la proba cu nr 17 din SuperBlog 2018.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *