Unde gasim un service gsm bun?

Nu numai o data in viata ni s-a intamplat sa avem probleme cu telefonul mobil. Cand ne era lumea mai draga telefonul nostru fara de care nu putem sta nici macar o zi,ne-a lasat balta si nu am stiut incotro s-o apucam. Cand mi s-a stricat ultima oara telefonul eram in Bucuresti si am simtit ca imi iau campii la propriu. Aveam atat de multe informatii utile salvate numai in telefon si el s-a gandit sa ma lase balta, parea ca totul imi merge pe dos si ca ghinioanele se tin lant. Eram si in oras strain, departe de casa , nu puteam nici sa sun, telefonul fiind stricat. Norocul meu a venit insa de la un service gsm aflat in zona Dristor , pe  Calea Dudesti 196, vis-a-vis de AutoSoft.

Cand am vazut acest service gsm  l-am vazut nu mi-a venit sa cred si m-am gandit ca e prea frumos sa fie adevarat insa am intrat inauntru si am intrebat daca ma pot ajuta sa imi repare te;efonul si raspunsul lor a fost afirmativ.

Nu mi-a venit sa cred ca am gasit un service gsm bun cu oameni profesioniti si amabili in zona in care ma aflam. Imi venea sa sar in sus de bucurie cand am auzit ca se ocupa cu  reparatii iPhone la preturi mici. Numai gandul ca va trebui sa imi cumpar un alt telefon si ca nu voi mai putea sa recuperez informatiile din telefon, ma faceau sa o iau razna. Baietii de la service m-au vazut ca sunt foarte suparata si imediat mi-au sarit in ajutor. Dupa o prima consultatie au vazut ce problema avea telefonul meu si mi-au promis ca mi-l vor repara intr-un timp foarte scurt. mil-au bagat la urgenta si cred ca nici nu a durat o ora si telefonul meu a fost gata.

Ii gasiti pe mobilefix.ro sau ii puteti contacta la numarul de telefon 0747620217. Au reprezentante in 4 orase mari din Romania, in  Bucuresti, Brasov, Cluj si Constanta.

In Brasov ii gasiti la adresa str. Aurel Vlaicu nr  87. In Constanta pe  Bdul 1 decembrie 1918 nr 31 bl L28 și în Cluj-Napoca pe str. Petofi Sandor nr 2.

Cui nu I s-a întâmplat sa ii scape telefonul pe jos și sa se spargă display-ul? Iar cei care avem copiii e pur și simplu imposibil sa nu avem nevoie de un service GSM de încredere. Fie ca e vorba despre telefonul mobil personal, tableta personala sau tableta de la scoala,copiii au o placere deosebita de a le sparge, arunca în toaleta sau a le strica. Pentru astfel de incidente și nu numai avem nevoie de ajutorul profesioniștilor in domeniul reparațiilor de gadgeturi.

După o simpla căutare pe internet am gasit foarte multe persoane care cautau disperate un service gsm unde sa poată repara tableta primita de la scoala. Mulți recomanda mobilefixe.ro pentru schimbare display telefon,  schimbare display tableta sau reparare telefoane și tablete.

Nimeni nu își dorește sa aibă problene cu telefoanele mobile sau cu tabletele,insa e aproape imposibil sa nu ți se întâmple măcar o data sa ai ghinion. Decât sa aloci o suma mare de bani pentru a îți cumpăra un telefon  nou sau o tableta noua mai bine ar fi sa le repari. Și aceste dispozitive electronice fac parte din viata noastră de zi cu zi ,ne obișnuim cu ele și când se strica parca lumea noastră se prăbușește .Ma uit la mine ca am in telefonul mobil sute de poze cu copiii și n-aa vrea sa le pierd.

În caz ca aveți probleme tehnice cu telefoanele sau cu tabletele eu va recomand sa apelați cu toată încrederea la mobilefix.ro. De ce? Pentru ca au preturi competitive, sunt profesioniști, te ajuta sa treci mai ușor peste probleme și la costuri mici, au și livrare prin  curierat și asistenta tehnica prelungita.

De acum nu mai e nevoie sa arunci telefonul la gunoi dacă ți s-a stricat! Poți foarte bine sa îl repari și sa îl mai folosești câțiva ani buni fără sa mai fi nevoit sa scoți bani mulți din buzunar ca să cumperi unul nou. Și dacă reușești sa îl spargi, tu sau vreun membru al familiei,mic sau mare poți primi un telefon ca nou într-u  timp foarte scurt. Apelează tu la serviciile acestul service  GSM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *