Pentru servicii de curierat Anglia, recomand Zoomcurier!

Avem cu totii prieteni., rude, cunostinte, plecate de ani de zile peste hotare! Suntem mereu cu gandul la ei si ni se face dor de ei si mai mult in perioada sarbatorilor. Timpul trece foarte repede si ne-am dori sa ne bucuram impreuna cu ei de traditii si obiceiuri si sa mancam bucate alese. De curand a fost Martisorul, sarbatoare care se tine numai la noi in tara si anul acesta am vrut sa le fac o surpriza placuta unor doamne dragi mie, lecate de ani buni in Marea Britanie. Nu de mult timp primisem si eu de la ele un colet pentru cea mica pentru ca nu au putut sa vina la botez asa ca m-am interesat si eu de aceeasi firma de curierat. Ele au folosit pentru curierat Anglia firma Zoomcurier asa ca am intrat si eu pe zoomcurier.ro ca sa vad ce tarife percep, ce produse sunt acceptate si cum as putea sa fac si eu o comanda de curierat Romania Anglia.

Din fericire am dat peste niste oameni minunati, care mi-au raspuns foarte prompt la toate intrebarile legata de trimiterea unui colet. Au avut foarte mare rabdare cu mine si mi-au raspuns detaliat la toate neclaritatile pe care le aveam. Recunosc ca sunt un client foarte pretentios si am vrut sa fiu sigura ca va ajunge la destinatie intreg coletul si ca nu voi fi nevoita sa platesc o mica avere pe transport. Am vurt neaparat ca anu; acesta sa le trimit si lor, fetelor mele dragi, o mica atentie de martisor. Daca tot m-am ocupat anul acesta cu martisoare si aranjamente florale am vrut sa le fac si lor cadou cateva lucruri handmade facute cu drag pentru ele. Le-am facut si niste bratari cu snur alb si rosu cu mesaje personalizate si martisoare autentice romanesti. Daca pentru martisoare nu mi-am facut griji pentru ca nu sunt atat de fragile, nu pot spune acelasi lucru despre aranjamentele din flori de sapun. I-am terorizat cu niste intrebari legate de ambalarea acestui colet. Am sunat la call center mai exact la numarul de telefon 40 746 078 733 si am primit instructiuni clare pentru a ambala acest colet atat de important pentru mine. Din fericire, cred ca am facut cea mai buna alegere, pretul pentru transportul coletului a fost unul acceptabil si am pfrimit confimare de la prietenele mele ca a ajuns intreg. Totul e bine cand se termina cu bine!

Daca si voi aveti ceva de trimis in Anglia va recomand sa apelati cu incredere la serviciile de curierat Anglia oferite de firma zoomcurier. Chair daca aveti lucrui fragile de trimis sau colete mai voluminoase ei va pot transporta in deplina siguranta coletele la destinatie. Puteti afla detalii despre tarife, ambalare si ce produse pot si trimise prin aceasta firma de curierat direct pe site pe zoomcurier.ro sau puteti suna la call center la numarul 40 746 078 733 si veti primi raspuns la intrebarile voastre,

In plus puteti vorbi cu persoanele dragi din Anglia care vor sa va trimita colete din afara sa le spuneti si lor sa apeleze la aceatsa firma de curierat Zoomcurier.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *