Un vis pe cale de realizare!

Se intampla adesea sa avem visuri pe care reusim sa le indeplinm. Unii mai greu, altii mai usor dar pana la urma reusim sa punem in practica acele idei si planuri de viitor si reusim sa dezvoltam o afacere de succes. Pentru unele persoane a fi antreprenor e floare la ureche insa pentru cei care isi pun sufletul pe tava si muncesc zi si noapte pentru afacerea lor nu e chiar asa de simplu. Eu personal deocamdata nu am reusit sa imi indeplinesc visul de a fi propriul meu sef si de a avea propria mea afacere. Insa pot spune ca nu am renuntat la ideea mea de a avea o pensiune si sunt in stadiu de prospectare a pietei, fac calcule, analizez si astept momentul potrivit pentru a face demersurile pentru a-mi indeplini visul.

Zilele acestea am cautat intens o vila pretabila pentru pensiune, mobilier pentru aceasta, aparate electronice si electrocasnice. M-am focusat foarte mult si pe utilarea bucatariei asa ca am optat pentru masini de gatit profesionale, cuptoare gastronomice, ce ma vor ajuta sa pregatesc cea mai buna, sanatoasa si gustoasa mancare pentru clientii nostri.

Va spuneam ca nu voi lasa acest vis sa se risipeasca. De data asta sunt convinsa ca vom avea succes cu afacerea noastra. Locuim intr-un oras regal, zona turistica ce se va dezvolta foarte mult in viitorul apropiat. Pe timpul verii aici gradul de ocupare al unitatilor de cazare este aproape 100% ocupat si este nevoie de pensiuni noi in zona.

Imi doresc o pensiune micuta dar draguta, cu cateva camere spatioase si luxoase, o curte generoasa unde sa amenajam un spatiu de joaca pentru copii. In ceea ce priveste bucatarie vreau sa fie una dotata foarte bine, sa se poata gati absolut toate felurile de mancare sa ne putem surprinde turistii cu bucate traditionale delicioase. Am vrea sa organizam aici si mici evenimente, zile onomastice, botezuri, cununii civile, ingropari de an, petreceri de burlacite, petreceri de mot.

Un om in viata este sortit sa incerce si de cand ma stiu am fost si voi fi o luptatoare asa ca va rog sa imi tineti pumnii si sa imi fiti alaturi pentru ca acest vis al meu sa se concretizeze curand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *