Activitati interesante de mamica!

A fi mamica nu e deloc usor, mai ales atunci cand ai mai multi nazdravani si nu ai niciun ajutor. Vad zilnic mamici care au mare nevoie de ajutor, le vad obosite, nervoase, epuizate dar care insa nu se vaita si merg inainte de dragul copiilor lor. Sunt insa si mamici din ce in ce mai multe care in perioada concediului de crestere copil si-au gasit timp si au dezvoltat o mica afacere. Ma refer aici la mamicile care pe langa cresterea si ingrijirea copilasilor si-au gasit si o alta ocupatie, in urma careia castiga bani pentru sporirea confortului familiei. Hainele second hand engros sunt din ce in ce mai mult in atentia mamicilor de pitici. La inceput marea majoritate au inceput pe grupurile din retelele sociale sa vanda hainute, incaltaminte, jucarii sau alte accesorii ce au ramas mici sau pe care nu le mai foloseau pe acasa dar apoi totul s-a schimbat. Stiu mamici care cumparara haine second hand engros si apoi le vand pe net la preturi destul de bune si credeti-ma pe cuvant ca au un real succes.

Deorece noi mamele ne punem mereu copiii pe prim plan avem adesea tendinta sa ne lasam pe plan secund si sa cheltuim cat mai putin pentru noi insine. De aceea pana si noi facem cumparaturi de la alte mamici si ne bucuram adesea de calitatea si pretul bun al hainelor second hand.

Trebuie sa precizez ca apreciz foarte mult mamele care se zbat pentru familia lor si le doresc mult succes pe mai departe. De fiecare data cand am ocazia profit si eu de oferta lor la hainute si indrazanesc si eu sa dau banii pe hainele second hand engros pe care aceste mamici inovative la vand pe retelele sociale. A devenit ca un drog si internetul acesta, in fiecare zi intru sa vad ce noutati mai sunt pe aceste grupuri si dau adesea comenzi pentru intreaga familie. Am luat cateva produse dragute cu care ma mandresc si de care imi este foarte drag iar preturile la care le-am cumparat sunt absolut wow. Buna afacere nu-i asa? Spor la treaba dragelor si mult succes pe mai departe!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *