Un loc in care bunicii se simt ca la ei acasa!

Bunicii nostri, acei oameni minunati care au avut grija de noi toata viata lor. Toata viata lor au muncit si s-au straduit sa ne „faca oameni mari” si ne-au indrumat pasii catre viitor. Acei oameni cu maini muncite, cu glas dulce , cu parul nins de atatea griji si atata vreme devin nepuntinciosi odata cu inaintarea in varsta. Ei au acum nevoie de noi mai mult ca oricand.

Din pacate noi ce care le datoram lor o copilarie minunata nu ii putem ajuta atat de mult cat ne-am dori. Odata deveniti adulti, cu un job permanent, cu propriiile noastre probleme nu mai putem fi alaturi de ei atat de mult timp cat ne-am dori. Ei au nevoie de ingrijire permanenta , de medicamente de doctori care sa ii monitorizeze in permanenta. Pentru ca ei merita cea mai buna ingrijire trebuie sa apelam la un camin de batrani modern si spatios unde sa se simta ca la ei acasa.

Caminul de batrani Acasa la bunici- locul in care batranetea este doar o stare de spirit!

Bunicii nostri beneficiaza de ingrijire si supraveghere continua de catre personal calificat si cadre medicale cu experienta. Acest camin care se numeste Acasa la bunici pe pune acestora la dispozitie camere mari, curate si luminoase, o curte generoasa si sali speciale pentru diverse activitati Acestia pot juca diverse jocuri de societate precum sah, remi, table, carti de joc, domino. Se pot bucura invatare continua, beneficiaza de ore de desen si lucru manual cu profesori dedicati.

Pentru ca sportul joaca un rol foarte important in pastrarea sanatatii si conditiei fizice bunicii nostri fac sport cu aparatura moderna ajutati si indrumati de cadre medicale de specialitate.

Fiind in secolul tehnologiei si bunicii nostri se vor bucura de aceasta avand acces la internet wifi nelimitat si la telefon putand pastra legatura oricand cu familia.

Ce mi s-a parut si mai interesant la acest camin de batrani pe langa aparatura moderna, spatii curate si generoase si activitatile avute in interior au fost iesirile periodice programate . Bunicii nostri se bucura de plimbari in parcuri Plimbari in parcurile di apropierea caminului ,Parcul Tineretului si Parcul Carol I cat si de excursii periodice in diferite locatii pentru vizitarea unor obiective turistice de real interes, manastiri, muzee, gradini botanice.

Daca si voi cautati un loc in care bunicii se simt ca la ei acasa va recomand caminul de batrani Acasa la bunici unde intr-adevar tineretea este o stare de spirit!

Adresa ta de email nu va fi publicată.