Un cabinet stomatologic bun

Cu totii avem nevoie de un dentist bun la un moment dat si de multe ori stam si ne intrebam la cine sa apelam atunci cand avem nevoie. O buna prietena mi-a recomandat de curand  cabinetul stomatologic Rasmin dent.

Mi-a spus ca daca am nevoie de un Cabinet Stomatologic sector 5, ieftin si bun sa apelez cu incredere la Rasmindent pentru ca voi avea intotdeauna de castigat. Prietena mea stie ca imi este foarte frica de dentist insa ea m-a asigurat ca daca apelez la medicii stomatologi de la acest cabinet stomatologic frica va disparea, ca ei au studii de specialitate in domeniul stomatologic si nu ma va durea deloc. Ce bine suna, nu-i asa?

La recomandarea prietenei mele  am intrat si eu pe site-ul acestui cabinet stomatogic ca sa ma conving ca au aparatura de specialitate si sa mai citesc cate ceva despre tehnicile medicale pe care acestia le practica.  Ce pot sa spun? Pozele si review-urile celorlalti clienti multumiti m-au facut sa cred ca trebuie sa apelez si eu la acest cabinet stomatologic. Am amanat suficietn de mult timp acest moment si deja am dureri insuportabile de masea are nu ma lasa sa dorm nici noaptea nici ziua.

Am pus mana pe telefon si am sunat la numarul de telefon 0731 052 333 pentru o programare. M-am bucurat foarte mult ca au program si Sambata, programul meu de la job nu imi permitea sa merg la stomatolog in timpul saptamanii, asa ca acest program este benefic pentru mine. Imi doresc enorm sa am si eu un zambet perfect cu care sa impresionez la servici. Momentan doar durerile sunt cele care ma chinuiesc si abia astept sa scap de ele. Sambata aceasta sunt programata la Rasmident pentru o consultatie si sper sa rezolv si durerea asta care ma apasa si incet incet sa reusesc sa obtin si eu o dantura perfecta la care visez de foarte mult timp. Urati-mi bafta va rog!  Acum numai pot sa dau inapoi. Dar sunt sigura ca voi fi bine!

04f380e7b11dcb4bb95e01964a573619

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *