Un cabinet stomatologic bun din Cluj Napoca

Atunci cand vine vorba despre servicii de stomatologie copii trebuie sa fim deosebit de atenti la cine apelam. Spun asta pentru ca celor mici trebuie sa le explicam inca de la inceput cat de importanta este igiena orala si cat de importante sunt vizitele periodice la cabinetul stomatologic. Ei nu trebuie sa se teama de medicul dentist,cim dimpotriva, trebuie sa aiba incredere in acesta si sa stie ca el este cel care le va face dantura sa fie sanatoasa si sa aiba cel mai frumos zambet. Inca de mici trebuie sa stie ca un zambet frumos trebuie sa aiba in spate o dantura impecabila ca zambetul este oglinda sufeltului si ii poate ajuta sa aiba un viitor stralucitor avand incredere in fortele lor proprii.

Copiii mici chiar daca au inca dinti de lapte se pot confrunta adesea cu probleme grave ale dintilor. Spun asta pentru ca si acei dintisori mici de lapte pot fi cariati, pot sa doara si trebuiesc tratati. Maselele le tin chiar mai multi ani si trebuie sa le acordam acestora o ingrijire specifica si sa mergem la medic de fiecrae data cand este necesar.

Sunt adulti care si in ziua de astaiz au frica de dentist tocmai pentru ca fie au dat peste un medic care nu a stiut sa le explice pas cu pas ce au de facut fie s-au prezentat la un cabinet stomatologic cand a fost prea tarziu si au avut de indurat dureri insuportabile. De aceea la copii este foarte important ca frica de dentist sa nu apara si ei sa se imta in largul lor atunci cand ajung la cabinetul stomatologic.

Am o prietena buna in Cluj Napoca care mi-a povestit cum a decurs prima ei vizita la cabinetul stomatologic cu cel mic. Andrei al ei , fiul ei de numai 5 anisori a avut nevoie de mici interventii stomatologice. Dupa ce a cautat pe internet o clinica stomatologica pentru copii cu recenzii bune a ajuns intr-un final la clinica Prolident. Dupa ce a a sunat la numarul de telefon 0741 215 513 si la programat pe cel mic la o consultatie gratuiota a ajuns la clinica Dr Prodan DentaL Clinic Situata pe strada Memorandului, Nr 8 din Cluj Napoca si fiul ei avea sa cunoasca pentru prima data un cabinet stomatologic de ultima generatie.

Prietena mea mi-a povestit ca fiul ei s-a simtit ca intr-o statie spatiala. A fost foatrte incantat de lumini, de scaunul care il ridica si il coboara, de domnul doctor care i-a vorbit foarte frumos si l-a facut sa isi doreasca sa mai vina la cabinet. Lui Andrei nu ii este frica sa mearga la dentist, el chair a inteles ca este foarte important sa merga in continuare la cabinet si sa aiba grija de dintisorii lui care sunt foarte importanti si valorosi. El a avut de scos niste dintisori si a mai avut si cateva carii mici insa nu l-a durut si a fost foarte curajos, mult mai curajos decat multi dintre noi, adultii.

Cand auzi astfel de lucruri bune despre un astfel de cabinet stomatologicv pur si simplu nu ai cum sa nu il rezomanzi si altor persoane. La cat de frumos a vorbit prietena mea despre aceasta clinica va spun sincer ca m-as fi dus si eu sa imi rezolv problemele mele stomatologice si i-as fi dus si peai mei copii insa distanta isi spune cuvantul in cazul nostru.

Daca locuiti in Cluj Napoca sau in imprejurimi si aveti nevoie de servicii de ortodontie, estetica dentara , protetica dentara, implantologie dentara sau chirurgie, parodontodologie,stomatologie restaurativa sau edodontie va recomand si voua clinica ProliDent. SUnati si faceti-va o programare pentru o consultatie gratuita si veti afla inca de la inceput ce probleme stomatologie aveti, veti primi un plan de tratament si veti stii cat va costa sa aveti o dantura demna de invidiat. Multa sanatate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *