Un 8 Martie fericit

E dimineaţa zilei de 8 Martie. Soţul meu a plecat deja de câteva ore la serviciu. Eu strecor încet spre bucătărie nu trezesc piticii ca  le prepar micul dejun înainte înceapă simfonia. Off tare greu e cu 2 copii mici apropiaţi de vârstă, poate dacă ştiam cât de greu va fi mai aşteptam puţin ne mai maturizăm şi noi un pic! . Dar nu regret nimic, mă uit la ei cum dorm liniştiţi şi simt împlinită, bogată, am două comori nepreţuite pentru care mi da oricând viaţa. Ei sunt cel mai de preţ dar de la Dumnezeu. Şi da, astăzi e 8 Martie şi simt puţin dezamăgită căci soţul meu a plecat fără un sărut de rămas bun fara  spunăLa mulţi ani! Cu siguranţă a şi uitat de Ziua Femeii deşi el era mereu atent la asemenea detalii.

Nu trece mult timp şi aud sună interfonul, fug deschid înjurând printre dinţi îmi trezeşte copiii şi nu mai pot înţelege apoi cu ei toată ziua. Sunt sigură iar şi-a uitat vreo vecină cheia sau de vină e iarăşi blondă de la 3 şi admiratorii ei secreţi care se tot perindă pe scară. Dintr-o dată sună cineva la uşa uit pe vizor şi văd un imens buchet de trandafiri roşii florile mele preferate, încep suspin deja, e atât de frumos, e perfect, florile sunt atât de catifelate şi de proaspete şi buchetul e atât de bine realizat!

Vaiii…. cât e de frumos buchetul de trandafiri dar sigur nu e pentru mine!  Sigur iar a primit Blonda flori de la unul din iubiţii ei, mai bine fac blondă aşa nu mai uită soţul meu sau mai bine îi deschid omului uşa îi spun a greşit adresa şi nu mi trezească copiii. Într-un final deschid uşa şi înainte zic ceva apare şi vecina entuziasmată nevoie mare, mai mai îi smulgă buchetul de flori din braţe curierului de flori.

 

Dar surpriză buchetul îmi era adresat mie, curierul îmi înmânează buchetul şi pune semnez de primire. Îmi venea sar în sus de bucurie, ştiam deja de la cine e buchetul de flori. Nu mi-am putut închipui soţul meu va apela la serviciile unei florari online tocmai îmi facă această imensă surpriză. Ştia cât de mult va bucura acest gest şi tocmai din acest motiv a făcut comandă flori de la Livrare flori BucureştiAlături de imensul buchet de trandafiri am găsit şi un bilet de la soţul meu împreună cu o sticlă de vin şi o cutie de Raffaello, bomboanele mele preferate.

Am luat pachetul de la curier i-am mulţumit, i-am zâmbit sfidatoare Blondei şi am intrat în casă unde mi-am pus minunata comoară în apă. Niciodată nu am avut un asemenea buchet de trandafir. Este un buchet de trandafiri care reprezintă, semnifică dragostea care o port în suflet, pasiunea care încă există între noi şi după atâţia ani de căsătorie, sinceritatea, respectul , recunoştinţa lui pentru mine. Nu zic nu merit toate acestea dar simt copleşită ,ţin în mâna biletul şi încă nu-mi vine -l citesc. Prind curaj şi încep citesc în şoaptă, parcă timidă, mă simt ca o pustoaică la prima intalnire Scumpa mea soţie! În primul rând vreau ţi spun Te iubesc, pentru ceea ce eşti, pentru ceea ce faci, pentru alături de tine am reuşit cunosc fericirea. Mulţumesc că m-ai făcut tată, soţ, mi eşti cea mai bună prietenă şi iubeşti la fel de mult cât te iubesc şi eu. La multi ani mamica dragă!

M-am emoţionat până la lacrimi şi nu-mi vine cred prin intermediul unei firme de livrări flori la domiciliu soţul meu a reuşit surprindă până la lacrimi şi facă cea mai fericită mămică într– o zi de 8 Martie.

Iar acest buchet de flori….

E cadoul cu care soţul meu s-a prezentat „nevinovat acasă. Iar eu, am lăsat copiii la bunici şi l-am răsplătit cu o cină în 2 aşa cum merită pentru frumoasele surprize de 8 Martie!

Cu sigurantă vom mai apela la această firmă de  livrare buchete trandafiri in Bucuresti!

Am scris acest articol pentru proba 10 din cadrul Spring SuperBlog 2016.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *