SuperBlog -o competiției de care m-am îndrăgostit!

Am scris despre competiția SuperBlog în repetate rânduri, însă trebuie să recunosc că este competiția care reușește să mă atragă de fiecare dată.  Și nu este vorba neapărat despre premii, chiar dacă mulți cred că premiile sunt cele care mă fac să particip,nu este deloc așa.  Motivul real pentru care particip este de fapt pasiunea mea pentru scris, nevoia mea interioara de a ma regăsi,  de a mă descoperi, de a fi versiunea mea mai bună.  Ca și în dragoste, cred ca este vorba mai ales despre o atracție involuntară,  de o nebunie interioară ce nu poate fi explicată sau înțeleasă.

Ceea ce stiu însă clar este că SuperBlog este o competiție minunată de care m-am îndrăgostit. Am cunoscut de-a lungul timpului în cadrul acestei competiții de blogging creativ oameni minunați, oameni diferiți, uniți însă de aceeași pasiune.  Îmi plac acești oameni frumoși și cred că având aceeași pasiune comună ,ne face să fim ca o mare familie.

Prin acest articol vreau să vă mărturisesc că mă înscriu în competiția de toamna SuperBlog2023,  cu mari emoții și cu multe griji însă sper să trec cu bine peste toate acestea și să reușesc să ajung la finalul competiției.

Ce îmi doresc eu de la această nouă competiție? Îmi doresc să am o performanță cât mai bună, să nu iau nicio penalizare și să primesc la final diploma de finalist. Despre trofeul SuperBlog nu pot să zic că o să fie al meu, nu că nu mi-aș dori însă știu că în acest concurs sunt oameni atât de buni, care scriu atât de bine și pe care îmi place să îi urmăresc și să îi citesc, încât nu cred că pot să le „fur” trofeul, cel puțin, nu deocamdată 😉. Mai am multe de învățat și știu asta iar dacă timpul nu ar fi cel mai mare dușman al meu poate că aș reuși să visez vreodată la ziua în care voi fi eu aleasă trofeului.

Dragilor,  vă rog să îmi țineți pumnii să ajung cu bine la final . Sper să vă placă articolele pe care le voi scrie în cadrul competiției SuperBlog și să mă susțineți până la capăt, așa cum ați facut-o și la participările mele anterioare. Mult succes, mie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *