Sunt tratamentele de albire facute in cabinet cea mai buna varianta?

De ceva timp ma tot gandesc sa imi fac un tratament de albire, insa nici pana in momentul de fata nu m-am hotarat asupra carei metode sa ma opresc. Variantele sunt nenumarate, dar pentru ca sunt o persoana mai sceptica nu prea am incredere in tot ce aud sau gasesc pe internet.

Pentru ca locuiesc in capitala, numarul cabinetelor la care as putea apela este destul de mare. Una dintre prietene mi-a recomandat serviciile clinicii www.drserban.ro, pentru ca acolo a beneficiat ea de un astfel de tratament.

Ca si mine, este foarte atenta la modul in care arata, iar dantura este unul dintre aspectele ce necesita o atentie mai deosebita. Se spune ca zambetul este cartea de vizita a unei persoane si tind sa cred ca asa si este.

Tratamentele de albire – acasa sau la cabinetul medicului?

Desi parerile sunt impartite, atat tratamentele de albire facute acasa pe cont propriu, cat si cele realizate in cadrul unui cabinet medical, par sa fie eficiente. Bineinteles, conteaza foarte mult si tipul de solutie folosit pentru a albi dantura.

Dupa ce am consultat diverse site-uri care promovau produse de albire, am ajuns la concluzia ca majoritatea nu au nicio garantie ca vor si functiona. Eram pusa in postura de a alege: ori mergeam la risc ori ramaneam cu incertitudinea.

Pentru ca opiniile conform carora tratamentele realizate acasa functioneaza erau prea vagi si nu m-au convins nicicum, acum sunt hotarata sa imi fac o programare la cabinetul unui medic profesionist. Si pentru ca prietena mea a avut parte de rezultate vizibile inca de la prima sedinta, cred ca o sa optez si eu pentru www.drserban.ro.

Imi place sa stiu totul dinainte, de aceea am accesat site-ul si am citit cate ceva despre cum se desfasoara procesul de albire in cadrul acestei clinici.

  • Procedura in sine este una extrem de simpla si nu creeaza nici un fel de disconfort. Mai intai se face detartrajul dintilor. Urmeaza periajul, un pas ce se va face cu aceeasi usurinta. Acestea sunt necesare pentru a pregati in mod corespunzator suprafata dintilor. Daca se vor realiza asa cum trebuie, tratamentul aplicat apoi va avea rezultate uluitoare.

  • Tratamentul gingival este absolut necesar, rolul acestuia fiind de a asigura protectia gingiilor pe toata perioada aplicarii tratamentului de albire.

  • Dupa ce pasii mentionati anterior vor fi indepliniti, medicul specialist va aplica un kit de albire profesional. Din cate am inteles de pe site, acestia folosesc numai solutii sigure, in acest caz kitul fiind comandat de la un producator autorizat din USA. Este vorba despre Ultradent USA, produs ce ofera rezultate spectaculoase.

Pe viitor, daca tratamentul de albire de pe www.drserban.ro imi va oferi rezultatele asteptate, o sa le recomand si celorlalti care nu stiu pentru ce varianta sa opteze: albirea acasa sau intr-un cabinet profesional.

Dar pana atunci, daca vreti sa aflati mai multe despre serviciile acestei clinici puteti accesa pagina web despre care am vorbit sau, de ce nu, sa solicitati mai multe detalii direct de la unul din medicii clinicii.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *