O noua fata

Sunt sigura ca pana acum ai observat ca intampinam o problema la plasarea comentariilor, nu la cele prin intermediul facebook-ului, cele normale. Aceasta a fost cea mai mare problema a mea de cand a luat nastere marialuisa.ro, mereu eram suparata cand mi se spunea ca nu merge, primeam deseori mesaje prin care eram anuntata de aceasta problema.

De la prieteni am aflat de Thecon.ro, o firma de web design si am decis sa apelez la ei, le-am spus ca acest lucru ma nemultumeste si ei au gasit solutia, si pentru ca au gasit solutie problemei mele, dar si pentru ca au facut cateva schimbari, am decis sa iti vorbesc in acest articol despre ei.

Incep prin ati spune ca  #TheconSustineBloggerii adica, cu ajutorul lor poti ajunge acolo unde vrei, campania lor este simpla si tocmai din acest motiv am apelat la ei. Nu am o poza cu blogul meu inainte de a ajunge pe mainile lor dar acum arata profesional, si se poate observa ca au fost profesionisti si au schimbat complet fata blogului.

Campania lor se numeste simplu:  campania de sustinere a bloggerilor, le scrii pe site si timp de doua ore persoane cu experienta se ocupa de site-ul tau, iti trimit pe mail ce considera ei ca trebuie schimbat, si daca esti deacord cu acestea le pun in aplicare. Imi place enorm noul logo, ma reprezinta si da o nota profi intregului blog.

Nu stiu daca ai observat schimbarea, daca nu sunt sigura ca acum o vei face, mie imi place si de aceea recomand cu mare drag serviciile celor de la Thecon.ro, ei stiu ce au de facut.

 

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *