Sprancene perfecte cu produsele potrivite de la Notino!

Noi, femeile visam adesea la sprâncene perfecte si cautam metode sigure care sa ne ajute sa ratam impecabil indiferent de ocazie. Eu personal, recunosc ca nu am reusit niciodata sa obtin sprancenele mult visate doar cu o vizita la un salon de infrumusetare . Poate ca nu am ajuns eu pe mainile unui specialist adevarat sau poate ca sunt eu prea pretentioasa insa nici pana in ziua de azi nu pot sa ma mandresc cu sprancene fara cusur.

Solutia pentru a corecta forma sprancenelor mele imperfecte si incomplete am gasit-o la magazinul meu online preferat, Notino. Chiar de curand am achizitionat de la Notino un creion sprancene minunat despre care vreau sa va vorbesc in acest articol.

Sprancenele mele au o forma ciudata si trebuiesc „ajutate” ca sa devina pline si uniforme. Am incercat de-a lungul timpului mai multe metode de a le ajuta sa fie perfecte, uneori apelez si la vopsea sprancene , insa metoda cea mai la indemana ramane creionul pentru sprancene. Poate ca nu sunt sprancenele perfecte insa mie imi plac spranenele care par cat mai naturale si mai pline.

Pentru machiajul de mai sus am folosit creionul pentru sprancene Essence SUPERLAST 24h de care sunt super multumita si pe care il recomand cu drag.Imi place foarte mult pentru ca se aplica foarte usor, oriunde, oricand, ai nevoie doar de o oglinda si de acest creion. Este rezistent la transfer si este prevazut cu o pensula care face mult mai usoara aplicarea corecta si conturarea cu succes a sprancenelor.

Pentru ocazii mai deosebite in schimb apelez si eu la produse care ma ajuta sa ies din anonimat. Cu ajutorul acestor produse minunate ajung si eu sa fiu la moda si dau impresia de sprancene bine definite, facute la salon. Avantajul lor este ca rezista mai mult si au un efect wow insa timpul de aplicare este unul mai indelungat spre deosebire de creionul de sprancene care isi face treaba in cateva minute.

Vopseaua de sprancene de la Delia Cosmetics Cameleo este o vopsea fara amoniac, se aplica foarte usor, are in interiorul cutiei absolut toate accesoriile si efectul dureaza pana la 14 zile.

Tusul pentru sprancene de la Maybeline Tatoo Brow este foarte usor de folosit si efectul lui dureaza 3 zile.

Cu ajutorul acestor produse nu mai am nevoie de niciun salon de infrumusetare. Produsele pentru sprancene de la Notino ma ajuta sa am imtotdeauna sprancene frumoase și aranjate simplu si usor la mine acasa.

Voi ati incercat aceste produse?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *