Simulari Evaluare Nationala si Bacalaureat de la ElitEducation!

Evaluarea Nationala-primul examen deosebit de important pentru viitorul copiilor!

Evaluarea Nationala are un rol foarte important in viata copiilor nostri. Sunt primele teste deosebit de importante pentru copii pentru ca au o pondere de 80% pentru stabilirea mediei de admitere la liceu. Rezultatele bune de la Evaluarea Nationala ii va ajuta pe acestia sa intre la cele mai bune licee si cele mai bune profile. Este primul pas catre o cariera profesionala de succes. Pentru rezultate foarte bune copiii trebuie sa invete foarte bine si sa nu se piarda datorita emotiilor firesti care apar in timpul examenelor. Pentru ca acestia sa fie bine pregatiti de aceasta etapa importanta din viata lor parintii apeleaza adesea la meditatii. Multi dintre ei au gasit insa cea mai buna varianta de meditatii pentru copiii lor. Meditatiile si testele online sunt la matre cautare in zilele noastre si cei care apeleaza la aceatsa metoda de invatare au rezultate foarte bune la invatatura si note foarte mari la examenele finale.

Testarea cunostiintele acumulate de-a lungul timpului si familiarizarea cu examenele propriu-zise se pot face cu ajutorul celor de la Elit Education. Cu o experienta de peste 15 ani, cu ajutorul unor dascali ce isi iubesc profesia, ElitEducation ii ajuta pe copiii nostri sa obtina performante scolare deosebite prin cele mai eficiente metode de invatamant. Cu ajutorul meditatiilor online copiii incep sa invete treptat si sigur notiuni de baza si reusesc sa isi dozeze emotiile pentru a fi siguri pe ei la examenul propriu-zis. Acest centru de meditatii ii ajuta pe copii pentru a fi pregatiti de examene prin organizarea periodica a unor sesiuni de simulari Evaluare Nationala Inscrierea copiilor la aceste teste de simulare se poate face cu minim 2 zile inainte de examen si costa 40 lei pentru cursantii ElitEducation si 70 lei pentru cursantii din afara. Durata testului este de 2 ore iar rezultatul testarilor va sosi pe email in maxim 5 zile de la examen. Corectarea testarilor se va face de catre 2 profesori cu o vasta experinta . In urma acestor testari cursantii vor putea vedea la ce nivel se situeaza, daca se incadreaza in timpul alocat pentru examen si se vor familiariza cu atmosfera de examen. In plus pot dezbate impreuna cu profesorul subiectele care au prezentat un grad ridicat de dificultate. ElitEducation va face tot ce le sta in putiinta pentru clarificarea acestora pe intelesul cursantilor pentru imbunatatirea performantelor scolare si pentru obtinerea celor mai mari note si celor mai bune locuri in licee de renume.

Simulari examen Bacalaureat de la ElitEducation!

EliteEducation ne pune la dispozitie sesiuni de testare in vederea simularii examenului de Bacalaureat. Aceste simulari Bacalaureat se sustin la urmatoarele materii: limba și literatura romana, matematica, sociologie și filosofie, limba si literatura materna, istorie, chimie, fizica, biologie, informatica, psihologie, economie, geografie, logica, argumentare si comunicare.

Aceste simulari vor imita fidel desfasurarea examenului de Bacalaureat. Acest lucru ii va ajuta pe copii sa se familiarizezecu atmosfera de examen, si cu structura si nivelul subiectelor. Inscrierea la testare se poate face cu cel mult 2 zile inainte de inceperea examenului, durata acestuia este de 3 ore,iar costul este de 40 lei pentru cursanții ElitEducation si 70 lei pentru cursantii din afara. Corectarea se va face de catre 2 profesori iar rezultatul va fi trimis pe email in maxim 5 zile.

Echipa ElitEducation iti sta la dipozitie la numerele de telefon 0754 965 677 si 0753 113 752 pentru orice informatii legate de inscrierea la meditatii , inscriere simulari, costuri , durata sau orice alte detalii cu privire la organizarea simularilor pentru Evaluarea Nationala sau pentru simularile pentru Bacalaureat.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *