Clinica de fericire-locul unde dragostea revine si problemele dispar!

Din ce in ce mai multe familii aleg sa se desparta in zilele noastre. Din cauza problemelor, din cauza lipsei de timp, lipsei de comunicare cuplurile care acum ceva timp se iubeam, pun punct relatiei irevocabil. Din pacate aceste cupluri care au divortat nu au stiut sau nu au vrut sa apeleze la o clinica de psihoterapie si dusi de val au mers la tribunal sau la un notar si au semnat separarea. In cele mai multe cazuri partile implicate in proces sufera foarte mult, apar certuri ,discutii aprinse pentru bunurile comune si pentru custodia copiilor. Atunci cand in familiile care divorteaza sunt si copii la mijloc suferinta este mult mai mare si procesul de divort este de lunga durata. Copiii sufera foarte mult atunci cand parintiilor aleg sa isi continue drumurile separat pentru ca ei ii iubesc pe amandoi si isi doresc sa creasca alaturi de ei si sa ii vada fericiti. Cei mici, mai ales nu vor si nu pot sa inteleaga ca mama si tata nu vor mai sta impreuna si nu vor mai petrece timp impreuna asa cum erau obinuiti.

Cunosc mai multe cazuri de tineri care au divortat si am vazut copii care erau tot timpul veseli si plini de energie, transformati total in copii tristi si fara pofta de viata. Atat ei cat si parintii lor sufera foarte mult pentru ca intreg universul lor s-a destramat, planurile de viitor s-au schimbat si nefericirea isi face loc in vietile lor. Multi dintre tinerii casatoriti care au divortat au mustrari de cunostiinta si ganduri de vinovatie le patrund in suflet si in gand si se gandesc adesea „ce ar fi fost daca ar fi luptat pentru relatia lor sau daca puteau indrepta cumva greselile lor?”

Clinica de fericire-locul unde dragostea revine si problemele dispar!

Poate parea ciudat insa eu cred ca multe familii puteau fi salvate daca ar fi apelat la specialisti. De ce spun asta? Pentru ca acesti oameni care se despart s-au iubit foarte mult si inca se mai iubesc. Sentimentele puternice care i-au unit, momentele frumoase care le-au trait nu le vor uita niciodata. Acestea sunt umbrite de problemele care apar aproape in orice casnicie si care se complica si explodeaza iar orgoliile ranite nu vor sa accepte ca celalalt are dreptate sau ca greselile facute de persoana iubita pot fi iertate pentru ca nu sunt chiar atat de grave.

Am o prietena din Bucuresti care de curand a trecut cu bine peste cel mai mare hop din viata ei. A fost pe punctul sa divorteze de sotul ei cu care are un baiat minunat. A fost un soc pentru mine sa aud vestea ca vor sa divorteze. Sunt impreuna din liceu iar dragoste ca alor mai rar tie- dat sa vezi. Se iubeau reciproc foarte mult, se completau perfect si au trecut prin foarte multe necazuri impreuna. Din fericire ea a stiut ca dragostea lor merita o noua sansa si ca trebuie sa lupte pentru casnicia lor. A apelat la Clinica de Fericire si cu ajutorul unui psihoterapeut Bucuresti in cateva sesiuni de psihoterapie individualizate au reusit sa se redescopere unul pe celelalt.

Aceasta clinica de psihoterapie i-a ajutat pe amandoi sa dea fra sentimentelor, sa vorbeasca despre problemele lor, sa le rezolve. I-a invatat sa comunice din nou si le-a aratat calea spre fericirea profunda. Acele clipe de care ei isi amintesc cu drag, cand ii erau super indragostiti, nunta, nasterea copilului lor, botezul , vacantele romantice in doi si toate clipele frumoase si deosebit de importante le-au fost reamintite in cadrul acestor sedinte. Au reusit cu brio sa uite supararile si sa realizeze ca nimeni si nimic nu trebuie sa le umbreasca fericirea. Dragostea lor a reusit sa invinga cu ajutorul acestor psihoterapeutu cu experienta.

Aveti probleme in cuplu? Nu lasati dragostea sa dispara, apeleati la specialisti! Clinica de fericire va astepta cu drag sa luptati pentru casnicia voastra, problemele de cuplu isi vor gasi rezolvareain acest loc , unde fericirea suprema isi va face loc in vietile voastre.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *