Sfaturi pentru a economisi bani atunci cand inchiriati masini

În funcție de nevoile dvs. și de condițiile actuale de pe piață, scaderea preturilor de ieri ar putea să nu fie valabile si astăzi. Pentru a găsi închirierea de mașini cu discount, care funcționează cel mai bine pentru nevoile dvs. de călătorie, utilizați întotdeauna informații actuale pentru a evita o greșeală. Utilizați aceste sfaturi pentru a vă îndruma cum să economisiți bani pe o mașină de închiriat:

1.” Inchiriati “ dar continuați să cautati

Căutarea celor mai bune oferte de închirieri auto este ușoară dacă folosiți site-uri de profil, dar nu vă opriți acolo. După ce aflați ce oferă site-urile  companiilor de închirieri auto, sunați direct companiile pentru a afla dacă puteți obține un pret mai bun – puteți obține mașina chiar cu mai puțin.

  1. Nu utilizați închirieri de mașini din aeroport

Companiile de închiriere de mașini care operează în terminalele aeroportuare plătesc taxe de concesiune și taxe către aeroport, care sunt luate în considerare în tarifele mașinilor de închiriat și care determină creșterea prețului. Nu veți economisi întotdeauna bani pe o mașină de închiriat utilizând locația companiei în afara orasului, dar s-ar putea. În plus, companiile off-site de închiriere de mașini oferă de obicei transfer gratuit la aeroport dacă este în apropiere.

  1. Monitorizați rezervarea

Odată ce ați rezervat cel mai bun contract de închiriere de mașini pe care îl puteți găsi, asigurați-vă că rămâne cel mai bun. Deoarece prețurile de închiriere auto fluctuează în mod constant, o afacere mai bună ar putea veni de-a lungul aceleiași călătorii pe care ați rezervat-o.

Pentru a monitoriza închirierea dvs., utilizați funcția AutoSlash, un site care monitorizează rezervările de mașini închiriate și caută o rată mai bună până la data călătoriei. Atunci când vă listați rezervarea cu AutoSlash, acesta va căuta în permanență noi reduceri, coduri de reducere sau scăderi de prețuri după ce ați făcut rezervarea.

Dacă AutoSlash găsește un pret mai bun, vă va reîncărca închirierea de mașini pentru tine la noul pret. Bonus: site-ul oferă acest serviciu gratuit.

Înțelegeți opțiunile de asigurare auto

Cea mai rapidă modalitate de a vă compromite tariful de rezervare de închirieri auto ieftine din Bucuresti sau Otopeni este să  semnați pentru acoperirea de asigurare a companiei de închirieri auto. Ratele de asigurare a companiilor de închirieri auto vor crește semnificativ costurile zilnice de închiriere.

Evitați să luați asigurarea de la compania de închiriere dacă nu aveți altă opțiune pentru acoperire. Opțiunea cea mai bună este politica dvs. de asigurare auto. Consultați-vă cu asigurătorul auto actual – majoritatea politicilor acoperă utilizarea unei mașini de închiriat.

Luați dovadă de asigurare cu dvs. atunci când vă ridicați mașina de închiriat. Dacă nu aveți propria asigurare auto, căutați un asigurător care oferă o politică de autoturism independent.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *