Importanta folosirii bufferului pentru unghii

Fiecare femeie dorește să aibă unghii frumoase, naturale și lucioase care strălucesc cu sănătatea. Dar pentru a realiza acest lucru, trebuie să aveți o rutină obișnuită de îngrijire a unghiilor și a mâinilor. Cuticulele uscate, unghiile cioplite și cuticulele rupte arata inofensiv și pot fi o cauză a multor jene. Mergând la manichiură obișnuită este o modalitate de a vă asigura că mâinile și unghiile dumneavoastră sunt bine îngrijite. Un pas important în timp ce faceți o manichiură este lustruirea unghiilor. Aceasta implică lustruirea unghiilor cu un material abraziv fin numit buffer, care ajută la uniformizarea oricărei creastături și îndepărtarea oricăror pete de pe unghii. Unii oameni preferă chiar și strălucirea naturală a unghiilor brodate cu cea a unghiilor colorate și lustruite. Să aruncăm o privire asupra procedurii de lustruire a unghiilor folosind un buffer de unghii

Diferite tipuri de buffere pentru unghii

Bufferele pentru unghii  reprezinta un instrument de manichiură cu must-have și există în principiu trei tipuri diferite de buffere pentru unghii.

Pile de împrăștiere: pilele de lustruire sunt buffere unghiale tridimensionale care constau din trei până la patru suprafețe, fiecare suprafață având un nivel diferit de grosime.

Discuri de ștergere: Discurile de ștergere sunt niște discuri rotunde mici, a căror suprafață are o granulație fină pentru lustruirea patului unghiilor.

Buffer 3-in-1: Un buffer 3-in-1, așa cum sugerează și numele, constă dintr-un tampon, o placă de șmirghel și o mașină de lustruit într-o singură unitate.

Cum sa pilesti unghiile folosind un buffer

Odată ce ați ales modelul de buffer este timpul să începeți pilirea. Dacă vă confruntați pentru prima dată, atunci aș recomanda folosirea unei pile de lustruire deoarece este mai ușor să lucrați cu ea. Puteți alege o pila de lustruit cu 3 sau 4 suprafețe. Cele mai multe pile vin cu numere gravate pe suprafața sa pentru a indica gradul de duritate (variind de la 1 la 4). Având în vedere mai jos sunt câteva instrucțiuni pas cu pas pentru unghiile.

Primul pas în înfrumusetarea unghiilor este îndepãrtarea oricãrui lac de unghii vechi. Pentru a face acest lucru, înmuaieți o dischetae de bumbac în acetona pentru îndepărtarea ojei frecați-o ușor peste unghii. Pentru a obține un rezultat perfect, este important să eliminați murdăria și uleiurile de pe suprafața unghiei.

După ce ați sters lacul de unghii, lăsați unghiile să se usuce la aer.

Utilizați o trusă de unghii pentru a tăia și forma unghiile la forma dorită.

Apoi, slefuiți marginile unghiei folosind o partea de șmirghel. Asigurați-vă că utilizați plăcuța de șlefuire într-o singură direcție. Folosind o mișcare înainte și înapoi pentru a vă pili unghiile,le veți face să fie mai slabe și mai predispuse la rupere.

Acum, utilizați partea aspră a bufferului pentru fiecare unghie. Asigurați-vă că piliti într-o singură direcție. Aplicați o presiune ușoară în timp ce lustruiți și asigurați-vă că nu apasati prea tare.

Odată ce ați terminat lustruirea fiecarei unghii cu partea cea mai aspra a bufferlui, utilizați clasa a doua a acestuia pentru a-ți curata unghiile. Ca si inainte, piliti fiecare unghie intr-o singura directie.

În cele din urmă, utilizați partea cea mai netedă a bufferului de lustruit pentru a freca patul unghiilor. Acest lucru va da unghiilor  luciu.

Beneficiile utilizării unui tampon de unghii

Unele dintre beneficiile utilizării unui buffer pentru unghii sunt prezentate mai jos.

Îndepărtarea vă va ajuta să eliminați marginile unghiilor și să vă oferiți aspectul neted.

Se va slefui orice creastă de pe suprafața patului unghiilor, ceea ce va ajuta la aplicarea netedă și uniformă a ojeide unghii.

De asemenea, ajută la îmbunătățirea circulației sângelui în patul unghiilor, care ajută la creșterea unghiilor.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *