Sabotii medicali de la Maribon iti fac munca mai usoara

Multe persoane care lucreaza in spitale, cabinete sau clinici medicale, dupa 8 sau 12 ore de munca si alergare, ajung acasa cu dureri de spate si de picioare.

Munca in sistemul medical implica multa rabdare, ore de stat in picioare si de alergat. Este un domeniu nu foarte usor, insa cei care sunt destinati sa urmeze aceasta cale in viata o fac cu drag si dedicare. Medicii si asistentele sunt cei care au grija de sanatatea pacientilor, insa  si ei trebuie sa aiba grija de sanatatea lor in egala masura, pentru a da randament la locul de munca. De aceea, ca si in alte domenii, exista echipamente speciale pentru a le usura munca si pentru a se simti cat mai confortabil.

Avand in vedere ca stau ore in sir in picioare, este necesar sa aiba o incaltaminte cat mai comoda si de calitate pentru a scapa de dureri si de picioarele umflate.

Cum alegi sabotii medicali de calitate

Sabotii medicali sunt la mare cautare de catre persoanele care le poarta la locul de munca, de aceea ei trebuie sa fie cat mai comozi si de calitate.

Atunci cand va alegeti sabotii medicali trebuie sa tineti cont de  cateva aspecte importante:

  • in primul rand sa fie fabricati din piele naturala sau ecologica, flexibila si moale pentru ca piciorul sa se simta confortabil si sa respire. In plus, sabotii medicali din piele naturala au o durata de viata mult mai lunga.
  • sa fie usori si  sa nu aiba cusaturi prin interior care pot jena sau deranja piciorul in timpul mersului.
  • sa aiba talpa ortopedica. O talpa tare, dreapta si rigida nu va fi niciodata comoda persoanelor care trebuie sa stea ore intregi in picioare. Tapla ortopedica este perfecta deoarece ofera piciorului lejeritate si flexibilitate.
  • sa aiba striatii antiderapante pe talpa. Este un lucru foarte important deoarece in acest domeniu riscul de a fi tot timpul ud pe jos este mare si trebuie sa avem o grija deosebita.
  • sa fie perforati pentru a permite piciorului sa se aeriseasca. Este inevitabil ca in 8 sau 12 ore sa nu transpiri mai ales daca depui un efort mai mare. De aceea sabotii medicali trebuie sa fie perforati.

Daca timpul nu va permite sa mergeti din magazin in magazin sa cautati saboti medicali, ii puteti gasi foarte usor pe site-ul online  Maribon. Gamele sunt variate si aveti de unde alege, mai mult decat atat, au preturi foarte avatajoase, iar calitatea ii recomanda.

Vezi aici modelele de saboti medicali  de care ai nevoie pentru tine si sanatatea ta.

Contact: info@maribon.net

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *