Albirea dintilor cu ajutorul produselor de la Pro White

O dantura perfecta trebuie sa fie si alba. Albul dintilor este un aspect dorit de foarte multa lume, in special din cauza faptului ca oricat de bine sunt spalati cu periuta de dinti, acestia nu se deschid la culoare. Cafeaua si alte elemente nocive fac ca dintii sa aiba aspect ingalbenit si neplacut la vedere.

Timpul si resursele materiale nu permit oricui vizita la dentist pentru o albire, in special din cauza fricii de vizita la stomatolog. Oamenii in general merg la medicul stomatolog doar atunci cand au o infectie si nu mai suporta durerea, din cauza ca experientele neplacute din copilarie pe respectivul scaun, le-au ramas intiparite in memorie. Pentru a evita aceste aspecte pentru o albire profesionala, Pro White vine in ajutorul clientilor cu produse speciale pentru albirea dintilor, care se utilizeaza chiar in confortul propriei case.

Benzile de albire

In gama de produse a celor de la pro-white.ro sunt disponibile benzile de albire. Acestea au un singur rol si nu tin locul curatarii zilnice a dintilor. Benzile Crest 1 hour Express pot obtine o albire de pana la 4 nuante. Chiar dupa prima utilizare se pot vedea diferente. Acestea trebuie mentinute pe dinti pentru o ora, timp in care poti face orice alta activitate prin casa.

Un pachet contine benzi pentru sapte zile, adica in total are 14 plasturi pentru fiecare arcada. Acestea se aplica foarte usor, iar indicat este sa pozitionati prima data banda pe arcada inferioara, pentru a facilita aplicarea benzii numarul doi. Acestea au un gel care se prinde de dinti si care mentine benzile la locul lor pentru intreaga ora. Pot fi utilizate si pentru o albire ocazionala, pentru situatiile in care trebuie sa arati impecabil pentru un eveniment.

Pentru a beneficia de efectele vizibile complete trebuie utilizate in fiecare zi timp de o saptamana. Toate acestea le gasiti la categoria de benzi albire dinti de unde puteti alege varianta pe care o considerati cea mai potrivita pentru nevoile voastre.

Pentru un plus de albire si curatare eficienta a dintilor, sunt disponibile si variante de pasta de dinti. Pasta are efect de albire cu maxim doua nuante, dar previne aparitia petelor de pe dinti, ofera o curatare cu pana la 95% a bacteriilor si protejeaza smaltul, ceea ce face ca dintii sa nu mai fie atat de sensibili. Toata gama de produse o puteti vizualiza pe site si pentru informatii suplimentare trimiteti e-mail la adresa in

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *