Publicarea unui anunt in categoria citatii in ziarul Adevarul

Nu am crezut vreodata ca o sa am de a face cu justitia in vreun fel dar stiti cum se zice NEVER SAY NEVER, niciodata nu vom putea sti ce ne rezerva viitorul.

A-ti ghicit fara sa vreau, fara sa stiu am ajuns sa am de-a face cu legile si procedurile judiciare dintr un motiv care mai de care mai absurd.

Si uite asa a fost  nevoita sa ma interesez despre procedurile judiciare si sa fiu la curent cu legile.

Totul bine si frumos numai ca persoana cu care am avut de-a face nu vroia sub nicio forma sa se prezinte la procese si atunci a trebuit iar sa ma informez, de aceasta data despre procedura de citare.

Si am aflat ca varianta cea mai simpla si mai sigura este publicarea unei citatii intr-un ziar renumit.In cazul meu am ales ziarul Adevarul pantru ca la acest ziar primesti Bonus: Toate anunturile publicate in ziarul Adevarul vor aparea GRATUIT si pe alte 63 de siteuri.

anunturi-citatii-ziar-adevarul-i5

Am ales  publicare anunt citatii Adevarul ,am intrat pe site si am respectat pasii care trebuiesc indepliniti pentru a finaliza cu bine aceasta etapa.

Haideti sa va spun si voua ce pasi trebuiesc urmati pentru publicare anunt citatie ziarul Adevarul, in cazul in care va confruntati cu asa ceva, sa stiti ce aveti de facut.

Pasul 1 – Calcularea pretului citatieiPentru a publica o citatie in ziarul „Adevarul” trebuie sa completati formularul de pe site care sa cuprinda  textul citatiei, numarul de aparitii sau zilele de aparitie dorite si apoi selectati ce extraoptiuni doriti.

Dupa ce apasati „Calculeaza” veti primi pretul pentru citatia dumneavoastra. Daca doriti sa alegeti alte extra-optiuni puteti reface calculul de oricate ori doriti.

Pasul 2 – Datele personale si Factura proformaCand considerati ca citatia este corecta si pretul va convine apasati „Publica Citatia” si completati un formular cu date personale pentru a primi factura proforma.

Pasul 3 – Inregistrarea citatiei pe siteDupa completarea datelor personale citatia dumneavoastra va fi stocata in baza  de date si un email cu detaliile citatiei, pretul si modalitatile de plata va fi trimis pe adresa dumneavoastra de email.

Pasul 4 – Plata citatie si publicare citatie in ziarul „Adevarul”Dupa plata citatiei aceasta va aparea in ziarul „Adevarul” la datele selectate de dumneavoastra daca specificati zile de aparitie si platiti in timpul necesar sau incepand cu prima editie libera daca alegeti aparitii consecutive.

Uitati si un model de citatie pe care l-am folosit și eu, direct pe site

Citatii
NUMITUL ……………..cu ultimul domiciliu cunoscut in ……………., Str. ……………, nr. ……., bl. …….., sc. …., et. ….., ap. ……., sect. ……. este citat (chemat) in data de ………. Ora……… la Judecătoria ………..cu sediul in …………., Str. ………., nr. ………., sect. …….., Completul ……. camera ………. in calitate de parat in dosarul nr. ……………., pentru cauza………. reclamanta fiind ……..

Plata citatiilor pentru ziarul Adevarul se poate face prin SMS pentru sume mai mici de 100 lei, prin posta (mandat online si mandat postal), prin transfer bancar si prin trezorerie pentru societatile de stat. Toate detaliile privitoare la plata citatiilor in ziarul Adevarul le puteti gasi pe site.

Clientii din Bucuresti si maxim 5km in jurul Bucurestiului a caror comanda depaseste 180 Lei pot plati in numerar direct prin intermediul unui curier ce se va deplasa gratuit in maxim 2 ore la adresa dumneavoastra. Pentru o taxa de 15 RON sunt disponibili curieri si pentru comenzi mai mici de 180 Lei.

Sper ca v-au fost de folos aceste informatii si sa iesiti cu bine din orice stuatie, fie ea placuta sau mai putin placuta!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *