Publicare anunt decese Romania libera

Sunt momente in viata cand trecem prin clipe foarte grele, cand persoanele dragi noua trec in nefiinta.

Nimic nu poate fi mai trist si mai dureros decat moartea persoanelor apropiate. Si totusi, asta este viata, unii mor iar altii se nasc.

E un subiect foarte dureros si despre care nu cred ca ii face placere nimanui sa vorbeasca dar eu totusi l-am deschis pentru ca am pierdut de curand un dascal, un om minunat care ne-a invatat multe lucruri bune si utile.

Si pentru ca mi-am dorit ca si ceilalti colegi si dascali sa afle tragica veste si sa fie prezenti la inmormantare am decis sa public vestea intr-un ziar national.

Asa m-am informat despre toti pasii  care trebuiesc urmati pentru publicarea unui anunt Romania libera

logo

Pasul 1.  Alegeti rubrica corespunzatoare anuntului in cazul meu anunt deces in Romania Libera, introduceti textul anuntului, alegeti una sau mai multe optiuni de publicare daca este cazul (bold, chenar, majuscule etc.), introduceti numarul de aparitii in cazul in care doriti ca acestea sa fie consecutive sau alegeti datele selectiv de pe calendar daca doriti ca aparitiile sa fie aleatorii.

Pasul 2 Apasati butonul CALCULATI PRETUL, iar sistemul o sa va genereze automat costul anuntului dvs. In cazul in care sunteti multumit de cost si nu doriti alte modificari va rugam sa apasati

Pasul 3 introducerea datelor dvs si finalizarea comenzii printr-un simplu click pe butonul FINALIZARE ANUNT (toate campurile ce contin steluta(*) sunt obligatorii).

Pasul 4. Sistemul va emite automat factura dvs cu ajutorul careia veti putea face plata pentru anuntul postat.

Pasul 5. Pentru ca anuntul sa fie publicat in ziar nu uitati sa trimiteti confirmarea de plata pe adresa de email: office@anunt-romania-libera.ro.

Plata anuntului in ziarul Romania Libera se poate face prin  prin banca: la orice ghiseu al Unicredit Bank sau prin online banking din orice cont (RO87 BACX 0000 0007 2917 2001, Unicredit Tiriac Bank), prin SMS – in cadrul pasului 3 al formularului de comanda gasiti optiunea „PLATA PRIN SMS” (pentru sume mai mici de 100 RON), prin card bancar  – in formularul de comanda dupa ce ati introdus datele personale alegeti optiunea „PLATA CU CARDUL”, prin posta – pe numele Visan Eduard-Ovidiu, Oficiul Postal 1 -Craiova cu mentiunea POST RESTANT sau in contul RO87 BACX 0000 0007 2917 2001 pentru SC Metropolitan Maxpress Adv SRL., prin trezorerie – plata se efectueaza in contul RO44 TREZ 5075 069 XXX 003 967, Trezoreria Statului sau prin Curier

Confirmarea platii se face prin trimiterea Ordinului de plata scanat la adresa de email office@anunt-romania-libera.ro.

Anuntul va aparea in urmatoarea editie libera a ziarului ales. In maxim o ora de la confirmarea platii veti primii un email din partea unui operator Metropolitan in care veti fi anuntat cand va aparea anuntul.

Gasiti pe site si un model de anunt decese de care sa va puteti folosi sau puteti opta pentru folosirea unei Casete decese in ziarul Romania Libera.

Acestea fiind spuse eu mi-am facut datoria si v-am spus cum se face publicarea unui anunt decese in ziarul Romania Libera. Sper ca aceste informatii v-au fost de folos!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *