Poliartrita reumatoida

Poliartrita reumatoida etse o boala  care in pofida faptului ca este o boala a oaselor si apare in  general la persoanele in varsta afecteaza si o mare parte a tinerilor din zilele noastre.

Motivul declansarii bolii ramane in continuare o enigma pana acum acesta nu a fost inca descoperit iar despre vindecare nici nu se pune problema, pana acum s-au descoperit medicamente care sa amelioreze boala insa nu si leac pentru eliminarea ei din organism. Poliartita este o boala auto imuna pentru care se poate iesi la pensie pe caz de boala.

Este o boala parsiva care afecteaza atat mobilitatea oaselor cat si vederea daca este lasata nesupravegheata.

In schimb medicamentatia pentru tratarea poliartritei este foarte dura si are foarte multe efecte nocive asupra organismului. Nu mica mi-a fost mirarea cand am citit prospectul unui medicament care se foloseste foarte des in tratarea acestei boli Metrotexat niste injectii care se fac o singura data pe saptamana dar care scrie clar pe ele ca au regim de citosatice si ca poate afecta ficatul si pe langa acestea multe alte reactii adverse care pot aparea dar pe care nu le-am retinut si nu vreau sa le scriu aici.

Mai exista varianta de tratament homeopat, dar medicii nu-l recomanda. Nu stiu de ce medicina clasica cu medicina homeopata nu se unesc ca sa reuseasca impreuna sa combata mult mai bine bolile, asta ramane o enigma pentru mine si cred ca asa va ramane ca nu vor ajunge prea curand la un consens.

Va ziceam de un medicament minune care cica da rezultate bune Lyprinol se numeste,singura priblema intampinata este pretul destul de mare si perioada de tratament destul de indelungata dar nu are efecte adverse la fel ca medicamentele clasice.

Din punctul meu de vedere cel mai importanta intr-o asemenea boala ramane totusi dieta, fara stres, fara rosie (vita, porc) cred ca boala se poate tine mult mai usor in frau si durerea se poate ameliora rapid.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *