Parchet adecvat pentru incalzirea prin pardoseala

Se intampla adesea sa iti doresti sa faci modificari in viata ta. Fie ca este vorba de schimbarea locului de munca, de plecarea intr-o excursie sau chiar mutarea definitiva intr-un alt imobil, toate aceste decizii sunt foarte importante si trebuiesc bine gandite. Totul e bine cand se termina cu bine insa este foarte important sa pornesti cu dreptul atunci cand faci schimbari radicale.

De exemplu astazi vreau sa va povestesc despre achizitia unui apartament. De ce este bine sa iti cumperi un apartament vechi si nu unul nou si de ce ar trebui sa alegem unul fara imbunatatiri.

In primul rand conteaza foarte mult pretul. Un apartament nou este foarte scump si nu multi dintre noi nu ne putem permite in momentul de fata aceste costuri mari. Referitor la alegerea unui apartament vechi fara imbunatatiri pot sa va spun ca pretul este cel mai mare avantaj si in plus faptul ca il poti face asa cum il vrei tu. Iti poti alege tu materialele si te poti implica si tu in modernizarea apartamentului. Sunt din ce in ce mai multe proiecte Do it yourself si crede-ma pe cuvant ca iti va reusi si in plus te vei simti si foarte bine dupa ce vei vedea ce a iesit.

Un bun exemplu pentru mine este verisoara mea care si-a cumparat de curand un apartament la un pret bun la parter.Nu avea imbunatatiri asa ca a trebuit sa il renoveze total. Pentru ca nu isi doreste sa plateasca foarte mult la incalzire iarna a optat pentru parchet pentru incalzire in pardoseala., a schimbat tamplaria de termopan, usile interioare. Bineinteles ca a achizitionat si o centrala prin condensare si a cumparat toate cedle necesare pentru instalatia termica, calorifere, tevi, fitingaraie.

A ales parchet nuc, de 10 mm, dublustratificat special creat pentru incalzirea in pardoseala, sigur pentru copii, usor de intretinut, rezistent la zgaraieturile provocate de  animalele de companie Are strat de uzura de 3,5 mm este elegant, nobil si prestigos.

Frumos dar si de calitate superioara acest parchet este usor de aplicat, este rezistent la pete de cafea, susuri accidulate si vin si este finisat cu lac trafic rezidential satinat, usor de intretinut si rezistent la uzura.

Am fost putin invidioasa pe ea pentru ca eu nu am reusit inca sa am un parchet atat de frumos la mine acasa si nu m-am putut abtine si am intrebat-o de unde l-a achizitionat. Atunci am aflat de parchetpeviata.ro si am notat si eu datele lor de contact pentru ca si noi ne dorim o casa noua si sigur vom avea nevoie de renovari totale si de un parchet bun. Sper sa ii contactam si noi curand.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *