Paradisul imobiliar: vile Baneasa

De cate ori treceam prin Baneasa identificam zona cu un Paradis imobiliar. Este grozav sa stai la usa oportunitatilor Capitalei si totusi sa fii departe de zgomotul orasului, de aglomeratie si de nebunia de pe strazi de la orele de varf. In 10 minute sa ajungi in Centrul Vechi, dar si sa stai aproape de padure, de aeroport, de Muzeul Satului si Ministerul Culturii, de Agronomie, cu targurile ei renumite si mai ales de inegalabilul Herastrau si de unul dintre cele mai mari aeroporturi din tara. Poti sa iti iei zborul catre o destinatie exotica din lume oricand doresti, daca ti-ai rezervat bilete din timp.
In Baneasa, copilul din tine are cu ce sa-si bucure ochii si sufletul.
Iata de ce caut villa for rent Baneasa.
Nu-mi plac apartamentele fiindca esti afectat direct de comportamentul vecinilor in cazul in care acesta lasa de dorit si o vila intreaga nu-mi ajunge sa imi primesc toate rudele care vin in Bucuresti la cumparaturi sau sa plece de la aeroport.
Cum pastrezi curatenia in vila, asa o ai, in schimb, la bloc unii arunca gunoaie pe scari sau pe hol. La vila esti resposabil de managementul linistii, la bloc suporti zgomotele facute de ceilalti, iar unele sunt indreptatite si nu pot fi oprite. De pilda, ce stie sugarul bolnav ca tu vrei sa dormi sau ca abia te-ai intors de la schimbul trei? Atata vreme cat se simte inconfortabil, cat il doare ceva, nu va binevoi sa taca.
Nu gasesc vila pe care sa o inchiriez in Baneasa? Asta era probabil mai demult, pana sa apara Tudorestates.ro, site-ul pe care gasesti oferte imobiliare tentante, verificate, accesibile si actuale.
Vila care corespunde 100% dorintelor si nevoilor familiei mele am gasit-o pe platforma online amintita. Compusa din parter si doua etaje ne ofera toate oportunitatile ca sa traim in armonie, sa nu ne deranjam unii pe altii si sa ne desfasuram activitatea in conditii de lux fiind locuinta ideala pentru o familie extinsa.
Ea merita din plin suma de 3500 de euro pe luna nu numai pentru ca se afla in acesta zona rezidentiala, ci prin suprafata, camera si utilitati.
Locuri de parcare in garaj avem doua si acestea intra in pret. Daca ar fi sa platim locul de parcare undeva in Centru, cheltuiala ar fi destul de mare.
Dormitoarele sunt spatioase, unele prevazute cu storuri care se pot trage cand cel care doreste sa se odihneasca simte nevoie, sufrageriile mobilate cu mobila de lux, cele 4 bai au design ultramodern.
Pe terasa de dimensiuni generoase se poate reuni familia seara sau dimineata sa manance impreuna sau sa isi bea ceaiul sau cafeaua.
Sigur ca uneori iti sacrifici gusturile si predispozitia innascuta catre lux din cauza plafonarii financiare la care esti condamnat, dar asta nu inseamna ca nu gasesti o locuinta de inchiriat aici. Cei aflati in cautarea unei case aplica filtrul de cautare in care detaliaza locuinta cautata si sunt directionati exact la anunturile care se potrivesc.
Selectarea efectuata de filtru ii ajuta pe cei care au nevoie urgenta de locuinte fiindca in maximum 15 minute gasesc ce au nevoie.

 

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *