Locul ideal pentru cele mai bune solutii de ambalare din plastic

Schoeller Allibert este o comapanie producatoare de solutii de ambalare din plastic, returnabile si reciclabile. Toate aceste solutii sunt gandite si realizate special pentru facilitarea operatiunilor de depozitare si transport, pana in momentul asezarii marfurilor pe raft.

Ramurile industriei pentru care aceasta companie produce materiale cu preponderenta sunt reprezentate de:
 Agricultura
 Industria alimentara
 Industria auto
 Industria bauturilor
 Productia industriala
 Retail
 Servicii de pooling

Gama variata de produse fabricate de acestia consta in peste 1000 de produse disponibile online, fabricate din materie prima de cea mai buna calitate. Aceasta gama este reprezentata de urmatoarele categorii in functie de intrebuintari:
 Containere mari pliabile
 Boxpaleti rigizi din plastic
 Paleti din plastic
 Containere IBC pliabile, pentru manipularea lichidelor
 Cutii plastic | Naveta pliabila | Lazi plastic
 Containere din plastic stivuibile, klt
 Navete dublu stivuibile
 Carucioare
 Industria bauturilor
 Galeti pentru produse periculoase certificate ONU

Fie ca este vorba de recipente pentru piese, mari sau mici, tot ce reprezinta produse pentru transport sau depozitare, sunt realizate din materiale solide si de cea mai buna calitate menite sa reziste la incarcaturi grele cat si socuri puternice. Bineinteles ca trebuie respectate indicatiile producatorului care includ si modul de utilizare al acestora.

Pe langa aceste modele de produse standard, ofera o gama variata de designuri inovatoare dar si servicii de proiectare si personalizare la comanda, in functie de brand-ul dorit.

Schoellrt Allibert s-a remarcat de-a lungul timpului prin servicii si produse de calitate, fapt ce i-a ajutat sa se mentina pe piata timp de 5 decenii fiind in topul firmelor in domeniu la nivel mondial si numarul 1 pe Europa, de unde si multitudinea de sedii deschise in toata lumea: Austria,
Belgia, Chile, China, Republica Ceha, Finlanda, Franta, Germania, Ungaria, India, Italia, Letonia, Mexic, Olanda, Norvegia, Polonia, Romania, Rusia, Serbia, Slovacia, Spania, Suedia, Elvetia, Emiratele Arabe Unite, Marea Britanie, Statele Unite iar sediul central se afla in Hoofddorp, Olanda.

Misiunea celor de la Schoeller Allibert este de a reinventa aceasta piata constant in functie de nevoile clientilor care se schimba constant. Pretentiile oamenilor sunt din ce in ce mai mari constant ceea ce presupune adaptarea la nevoile acestora. Fiind o organizatie multinationala, se doreste ca toti clientii nostri beneficiaza de expertiza si competenta noastra indiferent de tara in care se afla. In prezent aceasta companie se poate lauda cu un patrimoniu bine cotat la nivel mondial, format din cei mai importanti jucatori din industrie: Schoeller, Wavin, Perstorp, Arca, Linpac, Allibert, Paxton, Stucki.

Ca orice mare companie care se respecta, acestia isi respecta si angajatii, recunoscadu-le toate meritele cu ajutorul mediilor de lucru corespunzator si sunt incurajati sa invete si sa evolueze, contribuind astfel in cel mai eficient mod la imbunatatirea continua a companiei.

Pentru mai multe detalii si pentru a va convinge singuri de calitatea produselor fabricate de Schoeller Allibert, va invit sa accesati site-ul acestora, pentru vizualizarea celor peste 1000 de produse disponibile online spre vanzare si cu siguranta lista cu necesarele pentru depozitele dumneavoastra se va regasi pe site la cele mai bune preturi de pe piata din Romania, in raport calitativ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *