O zi din viata mea

Sunt mamica si asta imi ocupa tot timpul si mamicile stiu de ce pot sa afirm acest lucru.

Meseria de mamica se poate spune ca este cea mai frumoasa meserie din lume dar in acelasi timp este o meserie extraordinar de grea. Ca mama niciodata nu ai timp si nu ai voie sa dai gres si trebuie mereu sa fii pregatita sa te ocupi de cei mici indiferent de situatie si nu ai voie niciodata sa te plangi ca nu faci fata.

Eu am doua comori, doi baietei nazdravani care imi fac viata mai frumoasa si ma fac sa ma simt implinita si fericita in fiecare zi. Ma uit la ei in fiecare zi cum cresc si imi dau seama cat de norocoasa ca ii am in viata mea si ma rog la bunul Dumnezeu sa aiba grija de ei, sa ii oroteasca de rele si sa ii ajute sa aleaga calea cea dreapta in viata, sa fie sanatosi si fericiti. Cred ca orice mama face acest lucru in fiecare zi si isi doreste tot ce e mai bun pentru copilul ei.

O zi din viata mea poate fi considerata banala de anumite persoane insa nu ma intereseaza acest lucru. 90% din timp mi-l petrec alaturi de copiii mei si asta ma face fericita. Este ca un job bine platit si la care te duci cu drag zi de zi ca sa descoperi ceva nou. Primesc zilnic bonusuri de la copiii mei , cate un pupic, un zambet, o imbratisare calda, lucruri care nu pot fi cumparate nici macar cu toti banii din lume. Am ales sa stau acasa cu copiii mei sa ii vad cum cresc si sunt mandra de aceasta decizie si daca as putea sa dau timpul procedai la fel as proceda. Nimic nu se poate compara cu acest privilegiu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *