O saptamana altfel la locul de munca!

E luni si incepe iarasi nebunia. Alarma suna de dimineata, trezesc copiii cu chiu si vai si ne pregatim sa ajungem la timp la scoala , gradinita si serviciu Cand sa iesim in sfarsit pe usa, cu copii adormiti imi suna telefonul mobil. Ma astepta o veste nu tocmai placuta, seful ma anunta ca trebuie sa ajung mai devreme la serviciu pentru ca avem o sedinta serioasa la 8.20 AM. Trebuie sa recunosc ca mi-a stricat tot cheful si mai tare i-am zorit pe copii. Am ajuns la timp la scoala, l-am lasat pe Andrei, am fugit repede si la gradinita si am luat-o la fuga efectiv ca sa ajung la timp la sedinta minunata neprevazuta.

Ajung la birou gafaind, colegii mei erau deja acolo. Desi de data aceasta nu am intarziat imi faceam o mie de ganduri despre acest inceput de saptamana care a debutat in mod diferit. Din fericire totul avea sa ia o intorsatura neasteptata.

O saptamana buna incepe cu un mesaj bun!

Ajunsa in fata calculatorului am parte de o surpriza placuta un mesaj care avea sa imi faca ziua mai buna. Un mesaj inedit pe care l-am primit atat eu cat si colegele mele.

Sedinta de fapt a fost doar o scuza ca noi sa venim mai devreme la serviciu si sa ne putem bucura de surpriza. Urmatorul mesaj ne indruma sa mergem la bucatarie. Seful nostru ne pregatise masa si ne-a invitat la micul dejun.

Vreau sa va zic ca ne-a schimbat cu totul starea de spirit, am ras, am glumit, am inceput saptamana cu zambetul pe buze si ne-am indeplinit mai usor sarcinile de serviciu. In plus toata saptamana am primit pe tastatura cate un mesaj nou care ne-a adus zambetul pe buze. Pe langa mesajele inedite care pur si simplu nu stiam de unde apareau am primit toata saptamana bomboane de ciocolata cu care ne serveam si clientii si o cafea servita personal de seful la birou.

Lasă-ți amprenta cu e-mark!

Nu am putut sa rezist si mi-am intrebat seful cum reuseste sa ne lase aceste mesaje deosebite cu emoticoane. Mi s-au parut ceva inovativ sa iti poti lasa amprenta personala pe fiecare mesaj in parte. Sa poti sa iesi din tipare si sa poti sa compui mesaje diferite in functie de situatie. Mesajul potrivit la momentul potrivit, mai exact despre asta este vorba aici. Am stat si am analizat mesajele si am vazut ca nu sunt mesaje standard, nu sunt scrise de mana sau printate pe calculator.

Am aflat ca este vorba despre o ștampila electronică achizitionata de la Colop Romania si mesajele acestea sunt numai cateva dintre lucrurile minunate ce se pot realiza cu acest e-mark.

In primul rand mi-a spus ca este foarte important pentru firma ca a reusit sa destinda atmosfera pentru a ne aduce zambetul pe buze. In plus aceasta stampila electronica ne va ajuta in activitatea noastra de zi cu zi cu clientii.

Putem sa ne punem amprenta personala in relatia cu colegii si cu clientii. Putem multumi colaboratorilor nostri cu mesaje scrise din inima, putem folosi aceasta stampila in locul cartilor de vizita, in licul stampilelor clasice. Putem personaliza plicuri, cadouri astfel le putem da viata cu ajutorul imaginatiei noastre si acestui E-mark conectat la un gadget conectat la internet.

Cum functioneaza e-mark?

E-mark este un dispozitiv electronic de marcare mobil disponibil de foarte putin timp la vanzare pe piata din Romania. Acest dispozitiv permite punerea in practica a ideilor proprii prin utilizarea unei aplicații de pe un gadget conectat la internet. Adaugarea amprentei personale pe un dispozitiv mobil sau pe un PC se realizeaza foarte simplu prin folosirea imaginatiei sau prin folosirea sabloanelor predefinite in aplicatie, imprimarea acestora se va face simplu printr-o mișcare laterala. Se conecteaza dispozitivul mobil ( cu un e-mark prin prin USB sau Wifi , respectiv cu PC-ul.

Procedura de lucru este foarte simpla. Se conecteaza dispozitivul mobil ( smartphone, tabletă sau laptop) cu un e-mark se creeaza amprenta apoi se trimite amprenta catre e-mark si se gliseaza si asta e tot. Asa se pot obtine cele mai frumoase amprente, amintiri si lucruri hand-made.

Poate ca un mesaj bun spus la momentul potrivit ,nu impresioneaza pe toata lumea dar noi am ramas placut impresionate de acest inceput de saptamana. O saptamana buna incepe cu un mesaj bun daca ai la indemana un e-mark de la Colop!

Acest articol participa la proba cu numarul 10 din SuperBlog 2019.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *