Look de vedetă, cu buget redus, de Black Friday

Cu toţii ne-am întrebat măcar o dată-n viaţă de unde își procură vedetele acele ţinute fara cusur. Par scoase din cutie, perfecte, frumoase și demne de invidiat și dau impresia ca au investit o avere pe ţinutele lor cu care defilează la spectacole, pe scenă sau în timpul liber. Bănuiesc ca nu e ușor să își păstreze o imagine de vedetă autentică în rândul fanilor dar imaginea lor valorează toţi banii. Știu că majoritatea vedetelor apelează la un designer personal pentru crearea unui stil vestimentar inspirat, potrivit pentru fiecare ocazie în parte. Cu toate astea mai sunt și vedete care se descurcă minunat apelând la marile magazine online. Aceștia nu numai că reușesc să facă economie de bani ci sunt consideraţi model de ASA DA pentru toate celelalte vedete.

Look de vedetă reușit de la Answear!

Știm cu toţii că se apropie Black Friday și preţurile o iau razna. Pe Answear.ro reducerile de anul acesta ne așteaptă să profităm de ele și să ne cumpărăm tot ce ne dorim la cele mai mici preţuri din an. Putem achiziţiona rochii glam , încălţăminte, accesorii, paltoane de damă la preţuri accesibile. Branduri de top, 100% originale, Michael Kors, Lacoste, Diesel, Marco O’Polo, Tommy Hilfiger, DKNY, Mango, Vero Moda, New Balance adidas, adidas Originals, Nike,Levi’s, Lee, Wrangler sunt numai câteva dintre brandurile comercializate în cadrul acestui magazin online. Eu iubesc acest magazin online și consider că vedetele ar avea de câștigat dacă aleg să se îmbrace de la Answear.

Andra, artistul meu preferat Numarul 1!

Andra este fără doar și poate un artist complet. Este mamă, soţie, cântăreaţă de muzică ușoară și populară , om de televiziune, mereu activă și cu zâmbetul pe buze.

O vedem mereu pe la televizor în acţiune, când își ia copiii de la grădinită și de la școală, în platourile de filmare, în concerte, la cumpărături. Are atât de multe activităţi și reușește să le ducă la bun sfârșit cu brio. Nu stiu cum reușește să arate bine indiferent de situaţie. Am vazut-o pe Andra în diferite ipostaze și mi-a fost dragă de fiecare dată. În visele mele îmi imaginez câteodată că sunt designerul ei personal. Special pentru ea am creat doua ţinute cu buget redus, sub 999 de lei de la Answer.

Și vedetele poartă blugi cateodată!

Andra este o femei activă. O ţinută formată din jeans și încălţăminte sport îi oferă lejeritate și îi permite să se desfăsoare in voie. O geacă de blugi REVIEW, o pereche de blugi MEDICINE, un tricou alb CALVIN KLEIN, o pereche de PANTOFI DELTA W SPORT, un rucsac ADIDAS ORIGINALS este look-ul perfect de vedetă pentru timpul liber.

Un look impecabil format dintr-o rochie de ocazie, botine, palton și accesoriile potrivite dau impresia de lux, ceva ce nu ne putem permite. Realitatea este cu totul alta. Mă întreb cum ar arata Andra îmbracată așa.

De cele mai multe ori ne dorim să fim ca ele, ca vedetele noastre preferate. Și le invidiem pentru corpul perfect, pentru tinutele fără cusur și ne gândim că nu putem fi ca ele. Din fericire însa avem și noi acces la calitate, la peste 300 de firme de top, 100% originale dacă apelăm la Answear, retailerul multibrand lansat în Polonia care se află continuă ascensiune pe toate pieţele în care este prezent. Vedeta putem fi si noi dacă apelam la profesionisti. La ce oferte sunt zilele acestea la Answear putem avea cu usurinta un look de vedetă, cu buget redus, de Black Friday!

Acest articol participă la Proba 20. Look de vedetă, cu buget redus, de Black Friday din SuperBlog2019!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *