Ceasul – accesoriul cel mai important care îți redă încrederea în tine!

Ceasul este fără doar și poate accesoriul cel mai important pentru o femeie care se respectă. Acesta are rolul de a-i redă persoanei care îl poartă încrederea în sine și completează perfect o ținută !

Noi femeile, nu ducem o lupta prea ușoară în societate. Avem mai multe roluri zi de zi și indiferent de situație trebuie să fim puternice, frumoase, elegante și să ducem fiecare bătălie cu zâmbetul pe buze. Ca orice femeie și eu mă străduiesc să fiu la înălțimea așteptărilor celor din jur, am mare grijă de imaginea mea și aleg cu grijă ținuta și accesoriile pe care le port în fiecare zi. Pentru că ținuta mea să fie completă și corectă zi de zi mă folosesc de colecția mea de ceasuri damă pe care o am în dotare și de care sunt foarte mândră. Consider că un ceas de calitate, ales cu grijă, asortat cu ținuta nu face altceva decât să completeze o ținută de succes. De-a lungul timpului am adăugat la colecția mea de ceasuri modele deosebite de ceasuri de care pur și simplu m-am îndrăgostit.

De unde poți cumpara ceasuri potrivite,pentru ținuta de zi cu zi?

Ceasuri damă de calitate găsim la WatchShop.ro, „Expertul tău în ceasuri originale” cu livrare rapidă direct din stoc. Ceasurile comercializate de WatchShop sunt originale și vin însoțite de certificat de garanție , manual de utilizare și cutia originală a produsului. Fossil, Casio, Sekonda,Tissot, Festina ,Citizen,Garmin, Vostok Europe sunt numai câteva dintre brandurile ce se găsesc în cadrul acestui magazin online. Acesta este și micul meu secret, colecția mea de ceasuri a fost completată treptat cu ceasurile de la acești profesioniști care m-au ghidat și m-au ajutat să îmi aleg întotdeauna ceasul potrivit pentru personalitatea și pentru stilul meu vestimentar.

Ce ceasuri poți să porți la birou?

Ceasuri damă Fossil pot fi purtate cu succes atât la birou cât și la ocaziile speciale din viața ta. Când alegi să porți, cămașă, costum și pantofi trebuie să porți întodeauna un ceas elegant cu cadran simplu ,clasic prevăzut cu indicatoare. Acesta trebuie să aibă curea din piele, ștanțată sau netedă și poate să aibă cel mult două complicații precum dată și ziua săptămânii. Eu prefer aceste ceasuri pentru că prestez muncă de birou și îmi place foarte mult să adopt acest stil vestimentar în marea majoritate a timpului meu. Ca să respect codul vestimentar de la serviciu unde predomină culorile gri, albastru și negru prefer ceasurile cu carcasa neagră sau argintie și curea neagră. Preferatele mele în materie de ceasuri sunt mărcile Casio și Fossil.

Ce ceasuri poți să porti la tinutele sport?

În timpul liber, după orele de program și în weekend prefer să petrec timpul cu copiii. Merg cu ei în parc, pe stadion, încercăm să facem cât mai multă mișcare și să petrecem timp de calitate în familie. În tot acest timp prefer ținutele sport, casual care  îmi  oferă  lejeritate  și  mă  ajută  să mă pot mișcă în voie.

Pentru aceste ținute aleg ceasuri prevăzute cu o multitudine de funcții precum barometru, termometru, altimetru, afișare puls , busolă. Preferatul meu de această dată este ceasul digital cu curea de silicon, colorată, asortată cu culoarea vestimentației mele.

În place foarte mult că în timpul liber pot folosi culori variate și pot oferi cu ajutorul ceasului un strop de culoare. Ador ținuta casual pentru  că  pot  opta pentru un ceva mai îndrăzneț cu secundarul, cadranul sau cureaua cu accente de culori. Și sinceră să fiu sunt ceasurile mele preferate.

Recomand WatchShop, acest brand bazat pe profesionalism , încredere și transparență! Tu ce fel de ceas alegi?

Acest articol participă la Proba 21. Ceasul – accesoriul care îți redă încrederea din SuperBlog 2019.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *