Licitatiile auto online de masini rulate, tot mai populare

Participa la licitatii auto online daca ai o afacere in domeniul vanzarii de mașini Mercedes second hand, deoarece in acest mod o sa cumperi la niste preturi atractive autovehiculele care te intereseaza in scop de revanzare.

De sa alegi varianta unei licitatii online si nu o licitatie fizica?

In primul rand, pentru ca asa economisesti resurse importante de timp si bani, pe care ar trebui ca sa le consumi spre a merge pana in locatia din strainatate unde are loc licitatia auto desfasurata in mod fizic.

In al doilea rand, deoarece nu este o licitatie romaneasca, unde se pot intampla si multe lucruri mai putin placute, ci este vorba de licitatii internationale auto, unde participa licitatori – persoane juridice cu activitate in domeniul comercializarii de asemenea produse de folosinta indelungata. Organizatorii nu isi permit ca sa ii tepuiasca pe aceia ce castiga aceste competitii online de cumparat masini rulate, deoarece li s-ar submina credibilitatea.

Exista proceduri de desfasurare pentru licitatii auto online foarte bine puse la punct, cu pasi exacti ce trebuie respectati. Masinile ce urmeaza a fi vandute astfel sunt atent expertizate de catre specialisti cu notorietate in bransa, rapoartele tehnice intocmite sunt la dispozitia potentialilor licitatori cu suficient timp inainte, totul spre a le permite ca sa se decida daca isi doresc anumite autovehicule sau nu si care este suma limita pana la care vor sa concureze spre a le castiga.

Faptul ca exista licitatii auto online aici extrem de numeroase, zilnic fiind pe anumite platforme europene de profil chiar si peste 2.000 de exemplare de masini, de diverse marci, ani de fabricatie si stari tehnice, face ca acest mod de achizitie folosind internetul sa devina tot mai popular in randul antreprenorilor care vand masini rulate in tarile de pe continentul nostru, inclusiv in Romania.

Autovehiculele second hand sunt de calitate superioara si sunt puse in vanzare de catre detinatorii de flotile auto, de firmele de inchirieri masini pentru diferitele destinatii si agentiile de leasing europene.

Indiferent ca un comerciant doreste ca sa achizitioneze la preturi convenabile autoturisme de oras sau de teren, furgonete, camioane usoare, autovehicule in stare perfecta ori care prezinta deteriorari ale caroseriei sau tehnice, poate ca sa participe cu incredere la licitatiile online de profil.

Tipuri de licitatii auto online

Aceste licitatii auto moderne, desfasurate comod din fata calculatorului, pot ca sa fie de mai multe tipuri:

– licitatii dinamice;
– licitatii de tipul „cumpara acum”;
– licitatii oarbe;
– licitatii tinta;
– licitatii „atribuire 100%”.

Alege tipul de licitatie preferat si cumpara cu incredere masini second hand si tu!

 

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *