Lenjerii de pat pentru seri magice

lenjerie-de-patUn somn relaxat depinde foarte mult de lenjeria pe care dorm. Este drept că poți dormi excelent pe o lenjerie curată și proaspăt călcată dar de multe ori te plictisești de lenjeriile pe care le ai și îți dorești una nouă. O lenjerie nouă pentru casă este ca un cadou special pe care l-ai primi. Pentru femei este la fel de interesant ca și un parfum primit de la soț.

Eu sunt în permanență în căutarea unor modele interesante de lenjerii de pat și pe lângă alegerile care le fac în mod normal mai am nevoie de un material bun. Un material bun este perfect pentru că lenjeria poate fi folosit o perioadă mai lungă de timp și se va comporta bine la spălat și călcat. Majoritatea lenjeriilor din bumbac satinat se spală la 30 de grade și asta pentru că există posibilitatea ca culorile să migreze și din acest motiv eu le spăl conform indicațiilor de pe etichetă.

E-sarbatoare.ro oferă o gamă diversificată de produse printre care și lenjerii de pat de care aș avea eu atâta nevoie. Am găsit 2 tipuri de ofertă și nu știu dde care să beneficiez. Oferta de 1+1 la 139 lei este din bumbac satinat iar oferta de 1+1 la 159 lei este din șifon. Nu știu cum gândiți voi dar eu de fiecare dată când am de ales și prețurile diferă iar diferența nu este foarte mare înclin către lenjeriile puțin mai scumpe pentru că acestea pot fi ceva mai bune. Pe de altă parte aș alege șifonul pentru că mă gândesc că acestea ar putea fi puse pe păt fără a fi călcate și nu ar creea nici un fel de disconfort.

În cazul copiilor nu se pune problema să nu calc lenjeriile pentru că în felul ăsta dispare orice urmă de microbi dar pentru dormitorul nostru mai folosesc și lenjerie din șifon care poate fi folosită fără a fi călcată. Recomand aceste lenjerii le prețuri de sărbătoare.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *