De ce sa optezi pentru noua linie de anvelope vara Nokian iLine?

In sezonul de vara 2016, doua noi linii de anvelope de vara au fost lansate de producatorul finlandez celebru, Nokian. Nokian eLine 2 si Nokian iLine se prezinta drept modele fiabile, care cunosc imbunatatiri vizibile, reflectate printr-un sofat placut, fara probleme.

Gama de anvelope vara eLine2 a primit clasificarea AA oentru eficienta, fiind destinata echiparii autovehiculelor din clasa medie, in orice conditii climatice. Avantajele consta in nivelul ridicat al aderentei pe vreme ploioasa, pe suprafetele umede, alaturi de un consum de carburanti eficient. Comportamentul acestor cauciucuri pentru turisme se bazeaza pe un raspuns precis, confortul de cursa premium la rulare fiind unul foarte bun, chiar si la viteze mari, de la inceputul primaverii si pana toamna tarziu. Fenomenul de acvaplanare este diminuat, prin optimizarea cu tehnologia Coanda care asigura o inlaturare ingenioasa a apei.

Cealalta gama de anvelope de vara lansata tot in acest an, aduce beneficiile unor deplasari silentioase, lipsite de zgomot. Daca intentionati sa achizitionati anvelope vara Nokian iLine , va puteti astepta la urmatoarele aspecte: siguranta optima pe orice carosabil pe timpul verii, eficienta de prima clasa a consumului de combustibil, reducerea riscurilor asociate acvaplanarii si o stabilitate excelenta in viraje. Datorita compusilor de ulei de rasina, care au fost adaugati structurii benzii de rulare imbogatatite si cu silica, rezistenta anvelopei este una crescuta.

In concluzie, aveti toate motivele sa va orientati atentia catre modelele nou aparute pe piata fabricate de Nokian.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *