Lasa grijile in spate si organizeaza-ti depozitul asa cum trebuie cu ajutorul Store Expert!

O buna organizare in ceea ce priveste depozitele este absolut necesara pentru ca lucrurile sa se desfasoare intr-un mod rapid si eficient, astfel incat marfa sa ajunga cat mai repede la clienti. In principal o organizare eficienta, este posibila prin solutii eficiente de depozitare, rafturi pozitionate astfel incat sa ramana spatiu suficient pentru manipularea marfurilor dar care sa poata inmagazina marfa intr-un mod eficient incat totul sa fie usor accesibil.

Astfel de solutii eficiente pot fi obtinute prin cei de la Store Expert fiind specializati pe proiectarea, vanzarea, montare dar si service-ul diferitelor tipuri si sisteme de rafturi. Acestia au o experienta in domeniu de peste 8 ani de zile, perioada in care au avut suficient timp pentru a se perfectiona si a intelege cu exactitate nevoile tuturor clientilor, timp in care au reusit sa isi mareasca portofoliul numai cu lucrari de calitate si clienti multumiti.

Utilizand aceste rafturi ale celor de la Store Expert veti avea parte de urmatoarele avantaje:
• Maximizarea spatiului de stocare
• Reducerea costurilor generale si de implementare
• Cresterea eficientei si a productivitatii
• Accesul facil la paleti
• Mentinerea flexibilitatii stocarii unei game variate de produse
• Reducerea riscului de deteriorare a produselor depozitate
De asemenea, apeland la serviciile acestora, veti beneficia si de consultanta gratuita cat si proiectare tot gratuita. Toate acestea pentru siguranta ca produsele primite de clienti vor fi exact ceea ce trebuie si conform cu nevoile acestora.
In ceea ce priveste stabilirea unui pret rafturi, acesta va fi in functie de tipul de raft si de dimensiunile dorite, ceea ce se va discuta la fata locului in functie de proiectul final. De asemenea puteti opta pentru un sistem de leasing la achizitionarea rafturilor printr-un contract de 12-60 de luni, contract ce se poate incheia numai cu persoanele fizice autorizate ori persoanele juridice, valoarea minima fiind de cel putin 500 de euro fara TVA.
Pe acest site aveti la dispozitie atat rafturi noi cat si second hand, cele din urma fiind perfecte pentru cei care sunt la inceput de drum dar care au nevoie de solutii eficiente pentru depozitare dar la un pret ceva mai scazut. Singurul dezavantaj al rafturilor second hand, fata de cele noi, este ca acestea nu pot fi personalizate. Deci cei care doresc rafturi mai ieftine care sunt second hand, trebuie sa aiba noroc ca acele rafturi sa aiba dimensiunile potrivite.
Daca te afli printre aceia care au probleme cu spatiul din depozit iar manipularea marfurilor este greoie, apaleaza cu toata increderea la Store Expert si cu siguranta acestia iti vor oferii cea mai buna solutie pentru fluidizarea traficului din interior. Toate acestea la cel mai bun raport pret/calitate, oferit de Store Expert.
Lista exacta a produselor comercializate de acestia este formata din:rafturi clasice pentru palet, rafturi de tip drive-in, rafturi cantilever, rafturi de tip polite, rafturi pentru anvelope, platforme metalice, mezzanine dar si rafturi de magazin . Store Expert, sta bine inclusiv pe parte de utilaje, avand la dispozitie pentru clienti: transpalete electrice, transpalete manuale, moto(electro)stivuitoare dar si generatoare.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *