Laptele praf de calitate, un izvor de sănătate

Nutriționiștii și medicii pediatri de pretutindeni subliniază faptul că indubitabil cel mai bun aliment pentru micuți în primele 6 luni de viață este laptele matern. Are o paletă bogată de vitamine și minerale, perfecte pentru buna dezvoltare fizică și neurologică a sugarului.

Așa este, dar ce se întâmplă când unele mame nu pot sau pur și simplu nu vor din diverse motive ca să-și alăpteze copiii?

Atunci când alăptarea nu este posibilă, nu este o opțiune pentru proaspăta mămică sau când alimentația trebuie pur și simplu completată, cel mai bine este să fie utilizate acele formule de lapte praf adaptate pe categorii de vârstă și cerințe specifice sugarilor. Aceste tipuri de produse alimentare nu sunt întotdeauna foarte ieftine, de aceea este o soluție bună ca să fie cumpărate online, recomandabil de pe site-ul elaptepraf.ro.

Laptele praf este o invenție are ușurat mult viața mămicilor din întreaga lume, chiar dacă în prezent sunt multe femei care se tem să îl folosească deoarece se gândesc că el conține substanțe chimice periculoase.

Totuși, dacă e ales cu atenție, la recomandarea pediatrului, el nu este deloc un aliment otrăvitor de hrănit copiii mici. Nicidecum! Laptele praf de calitate este fabricat din lapte natural și are aproape aceleași substanțe nutritive, săruri și minerale ca si laptele de mamă.

Cel mai bun lapte praf pentru sugari

Ești proaspătă mămică? Ce spui, de exemplu, de minunata formulă de lapte praf Topfer pentru bebeluși?

Înființată în 1911, adică acum 108 ani, părinții de pretutindeni și-au pus încrederea în Topfer. Nu e de mirare că se găsesc acum produsele alimentare create de ei în multe țări din Europa de Est, dar și în China, Vietnam, Indonezia, Rusia etc.. Acest lucru se datorează faptului că acest brand german nu și-a înșelat niciodată beneficiarii finali (copiii) cu produse de calitate inferioară.

Firma amintită a creat numeroase variante de produse de acest gen, hrană pentru bebeluși care se bazează pe cele mai recente descoperiri științifice în materie, așa încât sugarii pot acum ca să primească exact nutrienții necesari în fiecare stadiu de dezvoltare al organismului lor.

Există chiar tabele în funcție de care e bine să fie oferite diversele sortimente Topfer celor mici (ca formule de alimente și cantități).

Deși aceste ghiduri de alimentație cu lapte praf Topfer sunt utile foarte multor părinți, trebuie subliniat faptul ele includ niște valori orientative, deoarece fiecare copil este diferit, după cum diferite sunt și nevoile sale alimentare.

Iată de ce, deși aceste liste de recomandări bune călăuze pentru hrănirea corectă a unui copil mic, pentru o nutriție corectă obligatoriu trebuie consultat medicul  pediatru.

Există formule organice Topfer de lapte pentru primele luni de viață, precum și formule de continuare, inclusiv produse dietetice folosite în scopuri medicale speciale ce pot fi administrate celor mici chiar de la naștere, fără niciun risc.

În categoria de hrană specială pentru sugari  Topfer există alimente anume create pentru a  susține regenerarea unui sistem digestiv deranjat și care asigură organismului substanțele nutritive de bază.

Produsele din gama formulelor de continuare au un conținut ridicat de minerale și vitamine, esențiale pentru perioada de creștere a bebelușului.

Cumpără lapte praf Topfer doar din magazine sigure!

Nu e bine să te lași influențat de către ofertele senzaționale de lapte praf care nu au acoperire în realitate.

Nu este indicat a se cumpără lapte praf de oriunde, ci doar din farmacii, raioanele de profil din marile centre comerciale și din magazinele de pe net verificate, deoarece este în joc sănătatea bebelușilor. 

Mai nou, sortimentele de lapte praf Topfer se pot achiziționa și online de pe site-ul elaptepraf.ro, un magazin deja binecunoscut de către tinerii părinți, deoarece acolo găsesc oricând produse de o calitate excepțională, la un preț pe care și-l pot permite.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *