Incaltaminte de lucru la preturi bune

Cei care lucreaza in domenii precum constructii, industrie, service auto au nevoie pentru a-si desfasura munca in conditii bune si sigure, de pantofi bombeu metalic, de preferabil din piele cu proprietati semipermeabile.

Unde gasim incaltaminte de lucru la preturi bune?

Zilele trecute cautam pentru fratele meu, care lucreaza pe un santier de constructii, o pereche de pantofi protectie ieftini si in acelasi timp buni calitativi care sa il protejeze impotriva riscurilor de electrocutare, intepare, strivire, unor entorse sau a altor riscuri iminente in acest domeniu. Dupa cateva ore de cautari prin magazinele online am descoperit la dispotrading.ro, acesti pantofi protectie cu bombeu din piele care ne-au convins ca sunt ceea ce are el nevoie.

Acesti pantofi de protectie au fata din piele pigmentata de bovina, bombeu metalic rezistent la soc 200J si compresiune, captuseala din material textil de buna calitate rezistent la abraziune , perforat astfel se asigura aerisirea piciorului. Talpa este rezistenta la abraziune si hidrocarburi, monodensitate, antiderapanta, antistatica fiind injectata din poliuretan.

Aceasta incaltaminte de lucru respecta normele standard EN ISO 20345:2011 S1 SRA si au urmatoarele performante.

   

Nu am putut sa nu observam ca pe acest site poti gasi o gama variata de echipamente profesionale, la preturi bune si de calitate superioara.

De aceasta data am pus in cos numai aceasta pereche de incaltaminte de protectie insa pe viitor vom reveni aici pentru alte modele de pantofi de protectie care ne-au placut foarte mult. Am gasit tot pe acest site o pereche de sandale protectie cu bombeu marimea 46 pe care intentionez sa o cumpar pentru sotul meu acum cand vara se apropie si ii vor trebui la serviciu.

La fel ca si pantofii cu bombeu aceasta pereche de sandale de protectie respecta normele standard  EN ISO 20345:2011 S1 SRA si are urmatoarele performante.

    

De ce sa porti incaltaminte de protectie?

Este foarte important sa porti incaltaminte adaptata meseriei pe care o desfasori.  Riscurile la locul de munca pot fi letale iar vatamarea picioarelor poate imbraca, din pacate, multe forme, de la la entorse, fracturi sau striviri pana la intepaturi si taieturi. Obligatorie sau nu, purtarea unei perechi de incaltaminte de protectie poate salva vieti. Daca practici una din meseriile care te expun la riscuri precum pericol de electrocutare, obiecte care cad, suprafete ascutite, alunecoase gandeste-te ca meriti sa porti incaltaminte de lucru de calitate care iti va proteja picioarele si te va face sa te simti in siguranta mereu.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *