De unde sa iti cumperi un apartament in Bucuresti?

Andreea, prietena mea cea mai buna cu care am copilarit pe meleaguri argesene mi-a zis ca vrea sa se mute definitiv la Bucuresti pentru ca aici nu are nicio sansa sa se dezvolte profesional. Isi doreste foarte mult sa isi construiasca o cariera de succes si stie ca in Capitala are cele mai multe sanse sa obtina acest lucru. Pentru ca nu doreste sa locuiasca cu chirie a inceput  sa caute apartamente cu 2 camere de vanzare in Bucuresti la preturi bune. O cunostinta comuna i-a recomandat sa se orienteze catre apartamente 2 camere de la Nusco Citta Rezidential Park datorita pretului bun, zonei in care sunt amplasate si nu in ultimul rand datorita facilitatilor ultramoderne, finisajelor de calitate, camerelor luminoase si frumoase. Apartamente moderne si spatioase la preturi bune, ce iti poti dori mai mult de la un apartament de vanzare bucuresti?

citta

Andreea dupa mai multe cautari  de apartamente cu 2 camere de vanzare a inteles ca cel mai bun raport calitate pret il gaseste la apartamente noi cu 2 camere de la Ansamblul Rezidential Nusco Citta asa ca nu a mai stat pe ganduri si a facut demersurile necesare pentru rezervarea acelui apartament perfect la care toata viata ei a visat.

Pentru ca prietenea mea detinea doar o parte din banii necesari achizitionarii unui imobil, pentru diferenta a optat pentru un credit prima casa.  S-a bucurat foarte tare cand a aflat ca cei de la Ansamblul Rezidential Nusco Citta accepta si credit prima casa caci altfel nu ar fi reusit sa cumpere acel apartament.

Pentru credit a fost la Banca si-a depus toate documentele necesare si din fericire pentru ea a primit foarte repede aprobarea si visul ei de a avea propriul ei apartament in Bucuresti a devenit realitate.

Andreea a trecut cu brio peste cele mai mari dileme pe care le au romanii atunci cand vor sa isi cumpere un apartament. Nu stia daca sa opteze pentru apartamente noi cu 2 camere sau pentru apartament de vanzare bucuresti in blocuri vechi, sa apeleze la un credit prima casa sau sa astepte vreme de cativa ani pana va avea toti banii necesari.

Pentru ca s-a decis relativ repede, a reusit sa cumpere un apartament bun la un pret accesibil fara prea mult efort iar acum singura ei dilema este cum sa il amenajeze.La cum o stiu eu pe Andreea, sunt sigura ca va reusi sa transforme acel apartament intr-un mic colt de rai numit acasa unde va trai multe evenimente frumoase alaturi de cei dragi.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *